Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Frigoglass: Στο 4,97% μειώθηκε το ποσοστό της Avenue Europe

tags :
Frigoglass: Στο 4,97% μειώθηκε το ποσοστό της Avenue Europe
Στο 4,97% μειώθηκε το ποσοστό της Avenue Europe στη Frigoglass

Στο 4,97% μειώθηκε το ποσοστό της Avenue Europe στη Frigoglass.
Ειδικότερα, η Frigoglass A.B.E.E. ανακοινώνει ότι σύμφωνα με τις γνωστοποιήσεις που έλαβε αντίστοιχα την 16η και 17η Μαρτίου 2021 από (α) τον κ. Marc Lasry, με την ιδιότητα του απώτατου διαχειριστή (ultimate managing member) της Avenue Europe International Management GenPar, LLC, τη γενική εταίρο (general partner) της Avenue Europe International Management L.P. και της Avenue Capital Management II GenPar, LLC, τη γενική εταίρο (general partner) της Avenue Capital Management II, L.P. και από (β) την Avenue Europe International Management GenPar, LLC και την Avenue Capital Management II GenPar, LLC το ποσοστό των δικαιωμάτων ψήφου που κατέχουν έμμεσα οι ανωτέρω αναφερόμενοι γενικοί εταίροι (general partners) στο κεφάλαιο της Frigoglass κατήλθε του ορίου 5% του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου στη Frigoglass την 12η Μαρτίου 2021 και συγκεκριμένα διαμορφώθηκε σε 4.97%, που αντιστοιχεί σε 17.660.234 δικαιώματα ψήφου.

Η πλήρης αλυσίδα ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων ουσιαστικά κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου, ξεκινώντας από τον απώτατο ελέγχοντα (φυσικό πρόσωπο ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα) είναι:
frigo.JPG
Σημειώσεις:

1 Η Avenue Europe International Management, L.P. και η Avenue Capital Management II, L.P. ελέγχονται από την Avenue Europe International Management GenPar, LLC και την Avenue Capital Management II Gen Par, LLC αντίστοιχα. Ο απώτατος διαχειριστής των επενδυτικών κεφαλαίων Avenue Europe International Management GenPar, LLC και Avenue Capital Management II Gen Par, LLC, που είναι οι γενικοί εταίροι, είναι ο Marc Lasry.

2 Η Avenue Europe International Management, L.P. ελέγχει τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών της Frigoglass που ανήκουν στα επενδυτικά κεφάλαια Avenue Europe Opportunities Master Fund, L.P., Avenue ASRS Europe Opportunities Fund, L.P., Avenue Europe Special Situation Funds III (Euro), L.P. και Avenue Europe Special Situation Funds III (U.S.), L.P., υπό την ιδιότητα του διαχειριστή επενδύσεων σε καθένα από αυτά τα επενδυτικά κεφάλαια δυνάμει σχετικών συμβάσεων διαχείρισης που έχουν συναφθεί μεταξύ της Avenue Europe International Management, L.P. και των ανωτέρω επενδυτικών κεφαλαίων με ημερομηνία 2 Φεβρουαρίου 2010, 5 Ιουνίου 2015 ,5 Ιουνίου 2015 και 5 Ιουνίου 2015 αντίστοιχα.

3 Η Avenue Capital Management II, L.P. ελέγχει τα δικαιώματα ψήφου των μετοχών της Frigoglass που ανήκουν στα επενδυτικά κεφάλαια Avenue PPF Opportunities Fund, L.P. και Avenue – COPPERS Opportunities Fund, L.P., υπό την ιδιότητα του διαχειριστή επενδύσεων σε καθένα από αυτά τα επενδυτικά κεφάλαια δυνάμει σχετικών συμβάσεων διαχείρισης που έχουν συναφθεί μεταξύ της Avenue Capital Management II, L.P. και των ανωτέρω επενδυτικών κεφαλαίων με ημερομηνία 3 Δεκεμβρίου 2013 και 31 Μαρτίου 2015 αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την ανωτέρω γνωστοποίηση οι εν λόγω μετοχές που κατέχονται από κάθε μία εκ των Avenue Europe Opportunities Master Fund, L.P., Avenue ASRS Europe Opportunities Fund, L.P., Avenue Europe Special Situation Funds III (Euro), L.P. και Avenue Europe Special Situation Funds III (U.S.), L.P. είναι καταχωρημένες στον λογαριασμό του Συστήματος Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) που τηρεί η EOC Equity Ltd υπό την ιδιότητά της ως θεματοφύλακας.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης