Τελευταία Νέα
Speculator

Υπόθεση Φουρθιώτη: Η κόρη της νομικής συμβούλου της ΕΣΗΕΑ, δικηγόρος του Βρυώνη στο ΕΣΡ

Υπόθεση Φουρθιώτη: Η κόρη της νομικής συμβούλου της ΕΣΗΕΑ, δικηγόρος του Βρυώνη στο ΕΣΡ

Οι συμπτώσεις και τα ερωτήματα για την εξαφανισμένη από την πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ επιστολή Φουρθιώτη

Σχετικά Άρθρα

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κα Μαρία Αντωνιάδου κρατούσε κρυφή από το ΔΣ της Ένωσης Συντακτών την αλληλογραφία της με το Μένιο Φουρθιώτη.
Την ίδια στιγμή εμφανιζόταν στις αποφάσεις του ΔΣ για τη σύνταξη των οποίων είναι υπεύθυνη η προερχόμενη από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (Συσπείρωση Δημοσιογράφων) κα Μάχη Νικολάρα να έχει εξουσιοδοτηθεί η νομική υπηρεσία να συνεννοηθεί με τους νομικούς συμβούλους του κυρίου Φουρθιώτη για το ζήτημα της πλαστής ταυτότητας.

Τα πρακτικά

Για το ζήτημα των πρακτικών, εκτός τριών μελών που εμφανίζονται ως απόντες, άλλα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που προέρχονται από την αντιπολίτευση του σωματείου, με δημόσιες αναρτήσεις τους έχουν κάνει λόγο για παραποίηση ισχυριζόμενα ότι δεν έγινε καμία ψηφοφορία.
Αυτό όμως μένει να αποδειχτεί καθώς το νέο στοιχείο που προκύπτει είναι πως από πλευράς νομικής υπηρεσίας της ΕΣΗΕΑ την υπόθεση εμφανίζεται να χειρίζεται η νομική σύμβουλος κα Χρύσα Σαλαβράκου.
Η τελευταία όπως αναφέρει η εφημερίδα Ντοκουμέντο ήταν παρούσα όταν η εφημερίδα ρώτησε την κα Αντωνιάδου για την περίφημη επιστολή Φουρθιώτη.

Το μυστήριο

Όμως ποιος χειρίστηκε νομικά από την πλευρά Φουρθιώτη την υπόθεση παραμένει προς το παρόν μυστήριο.
Το ερώτημα βεβαίως είναι αν το χειρίστηκε η κόρη της κας Χρύσας Σαλαβράκου , Καλλιόπη Δαμιανού η οποία έχει εμφανιστεί ως νομικός παραστάτης των εταιριών του ομίλου Βρυώνη στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Συγκεκριμένα στα τέλη του 2018 αλλά και τον Ιούλιο του 2019, η κα Καλλιόπη Δαμιανού εκπροσώπησε ως δικηγόρος την Ραδιοτηλεοπτική ( το κανάλι Open προ της αγοράς του από τον Ιβάν Σαββίδη) και το EXTRA Channel αντίστοιχα σε υποθέσεις που είχαν παραπεμφθεί στο ΕΣΡ.
Το γεγονός ότι η κόρη της νομικής συμβούλου της ΕΣΗΕΑ παρίσταται ως νομικός παραστάτης εταιριών του ομίλου Βρυώνη στις οποίες είναι πανταχού παρών ο κ. Φουρθιώτης μπορεί να αποτελεί και σύμπτωση.
Όπως σύμπτωση μπορεί να είναι και οι χειρισμοί που έγιναν από κοινού από την Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ κα Αντωνιάδου και τη Νομική Σύμβουλο κα Σαλαβράκου.
Είναι όμως;
Υποσημείωση: Η κα Καλλιόπη Δαμιανού σήμερα εμφανίζεται να εργάζεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ως νομική σύμβουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης