Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαρδαλιάς από Πάτρα: Η κατάσταση είναι σταθερή αλλά χρειάζεται προσοχή - Να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα

Χαρδαλιάς από Πάτρα: Η κατάσταση είναι σταθερή αλλά χρειάζεται προσοχή - Να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα
Ο κ. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε επίσκεψη στο MEGA εμβολιαστικό κέντρο που δημιουργήθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα

Τα τελευταία 24ωρα το ιικό φορτίο στην Πάτρα δείχνει να στεθεροποιείται, σύμφωνα με δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά.

«Το κέντρο της Πάτρας έρχεται μαζί με άλλα 4 στην υπόλοιπη χώρα. 412 εβμολιαστικές γραμμές σε δυνατότητα ανάπτυξης. Η προσπάθεια που γίνεται είναι σε όλη την χώρα. Σήμερα έχουμε ξεπεράσει τα 2,2 εκ. εμβολιασμούς.
Δύο στους τρεις είναι με τη μία δόση και ένας στους τρεις και με τις δύο δόσεις.
Τις τελευταίες 14 ημέρες έχουν γίνει περίπου 700.000 τεστ από τα συνεργία του ΕΟΔΥ και τους σχηματισμούς των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς στην Πάτρα

«Η έκκληση είναι να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα.
Παρακολουθούμε την αγαπημένη μας Πάτρα όπως παρακολουθούμε κάθε πόλη και χωριό σε όλη την χώρα. Το πολύ σημαντικό δείχνουν ότι τα υγειονομικά στοιχεία δείχνουν να είναι σταθερά στην Πάτρα τα τελευταία 24ωρα.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα γιατί οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να έχουμε έξαρση», συμπλήρωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.
Σημειώνεται πως ο κ. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε επίσκεψη στο MEGA εμβολιαστικό κέντρο που δημιουργήθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα και σημείωσε ότι η λειτουργία θα του ξεκινήσει μεθαύριο Πέμπτη. Όπως επεσήμανε την Πέμπτη θα υπάρχουν οκτώ εμβολιαστικές γραμμές ενώ θα προστεθούν άλλες οκτώ την ερχόμενη Δευτέρα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης