Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα καταγγελία - Απεβίωσε 61χρονη πέντε ημέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

Νέα καταγγελία - Απεβίωσε 61χρονη πέντε ημέρες μετά το εμβόλιο της AstraZeneca
Η 61χρονη έκανε το εμβόλιο το Σάββατο 27 Μαρτίου και το ίδιο βράδυ της έπεσε το οξυγόνο
Σχετικά Άρθρα

Μια νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Ειδικότερα, η οικογένεια και δικηγόρος 61χρονης αναφέρουν έχασε την ζωή της πέντε ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.
«Έχω έγγραφο από το εμβολιαστικό κέντρο που η ίδια είχε δηλώσει όλα τα υποκείμενά νοσήματά της. Και της είχαν δώσει άδεια να μπορέσει να υποβληθεί στον εμβολιασμό.
Προφανώς δεν υπήρχαν οδηγίες από την Astrazeneca τους γιατρούς ότι κάποιοι συμπολίτες μας δεν θα υποβληθούν στον εμβολιασμό.
Οι γιατροί στα εμβολιαστικά κέντρα λειτουργούν με βάση τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και των εταιρειών. Η ίδια είχε ρωτήσει και το δικό της γιατρό, όλοι είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους εμβολιαστεί» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 61χρονης, Αντώνης Σακαρούδης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, την Τετάρτη θα καταθέσει εξ’ ονόματος της οικογένειας μηνυτήρια αναφορά για ανθρωποκτονία.
Ο κ. Βασίλης, γιος της 61χρονης, περιέγραψε πότε εμβολιάστηκε η μητέρα του και όσα συνέβησαν έως ότου να καταλήξει. «Έκανε το Σάββατο 27 Μαρτίου το εμβόλιο, αργά το ίδιο βράδυ τις έπεσε το οξυγόνο. Μετά ήταν μια χαρά, πήγε στη δουλειά της. Την Τετάρτη μου είπε ότι θα καθόταν σπίτι. Δεν ένιωθε καλά και έκανε τεστ covid και ακτινογραφία. Μιλήσαμε στη 13:00. Ήταν αρνητική στον κορωνοϊό, ενώ η ακτινογραφία ήταν καθαρή. 13:15 την ξανά πήρα τηλέφωνο και δεν μου απάντησε. Μπήκα στην κάμερα που είχαμε και την είδα να έχει σβήσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης