Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Τράπεζα Πειραιώς: Μετοχή και παράγωγο με ανεκτέλεστα στο limit down

Τράπεζα Πειραιώς: Μετοχή και παράγωγο με ανεκτέλεστα στο limit down
Η μετοχή επέστρεψε σήμερα προς διαπραγμάτευση μετά το reverse split και πλέον ο συνολικός αριθμός μετοχών ανέρχεται στα 50,36 εκατ. τεμάχια
Σχετικά Άρθρα

Οι όροι της αύξησης κεφαλαίου της Πειραιώς όπως παρουσιάστηκαν από την τράπεζα την περασμένη Παρασκευή, ωθούν χαμηλότερα και τη μετοχή και το παράγωγο συμβόλαιο.
Η μετοχή άνοιξε στο -30% και στα 3,35 ευρώ με όγκο 31 χιλ. τεμάχια και ανεκτέλεστο στην πλευρά των πωλητών 1,4 εκατ. μετοχές.
Υπενθυμίζεται πως η μετοχή επέστρεψε σήμερα προς διαπραγμάτευση μετά το reverse split και πλέον ο συνολικός αριθμός μετοχών ανέρχεται στα 50,36 εκατ. τεμάχια.
Το συμβόλαιο επί της μετοχής δεν έχει κάνει ακόμα πράξη στο χρηματιστήριο παραγώγων αλλά στη χαμηλότερη τιμή που μπορεί να λάβει σήμερα, στα 3,12 ευρώ υπάρχουν προς πώληση 24,7 χιλ. συμβόλαια.
Βάσει των όρων για την αύξηση κεφαλαίου και τη συμμετοχή των Ελλήνων επενδυτών αλλά και το πως κινείται η μετοχή σήμερα, προκύπτει σημαντική απώλεια ακόμα και αν έχουν αγοράσει στο κλείσιμο της τελευταίας συνεδρίασης και ασκήσουν όλο τους το δικαίωμα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης