Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΙΑΣΩ: Γαστρικό Botox, η σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδος για την απώλεια βάρους

tags :
ΙΑΣΩ: Γαστρικό Botox, η σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδος  για την απώλεια βάρους
Το γαστρικό BOTOX διενεργείται μέσω γαστροσκόπησης υπό αναισθησιολογική επίβλεψη
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ υιοθετεί καινοτόμες και ασφαλείς μεθόδους διάγνωσης και θεραπείας, επιδιώκοντας διαρκώς τη διατήρηση του υψηλού επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών. Το γαστρικό botox είναι μία σύγχρονη, ασφαλής, οικονομική και αποτελεσματική, μη επεμβατική τεχνική απώλειας βάρους, η οποία διενεργείται από την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα της Β΄ Γαστρεντερολογικής – Ηπατολογικής Κλινικής του ΙΑΣΩ. Στηρίζεται στην καινοτόμο ενδοσκοπική μέθοδο του γαστρικού Βotox, δηλαδή στην έγχυση μέσω ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης στο γαστρικό τοίχωμα, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την παράταση του αισθήματος της γαστρικής πληρότητας και τη μείωση του αισθήματος της πείνας. Απευθύνεται σε:
• Υπέρβαρους ασθενείς με ΒΜΙ (δείκτη μάζας σώματος) από 25 – 29.9.
• Ασθενείς που έχουν ήδη υποβληθεί σε βαριατρική επέμβαση και έχουν ανακτήσει βάρος.
• Παχύσαρκους ασθενείς με ΒΜΙ > 40, που δεν είναι εφικτό να χειρουργηθούν (προετοιμασία για χειρουργική επέμβαση).
• Περιπτώσεις στις οποίες απαιτείται σύντομη απώλεια βάρους, για λόγους υγείας ή για αισθητικούς λόγους, όπως μετά από εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση, διαταραχές θυρεοειδούς, μετά από διακοπή καπνίσματος, σακχαρώδους διαβήτη, μεταβολικού συνδρόμου, κιλά καραντίνας.
Διενεργείται μέσω γαστροσκόπησης υπό αναισθησιολογική επίβλεψη, έχει μικρή διάρκεια (περίπου 30 λεπτά), δεν απαιτεί νοσηλεία, είναι καλά ανεκτή στη συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών και δεν απαιτεί αποχή από τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Το πρόγραμμα διαρκεί από 4 έως 6 μήνες και περιλαμβάνει διατροφολογική καθοδήγηση από το Τμήμα Διατροφικής Υποστήριξης & Διαιτολογίας του ΙΑΣΩ.
GastricBotoxBlue.png
Πληροφορίες και ραντεβού: Υπεύθυνη επικοινωνίας Β΄ Γαστρεντερολογικής Κλινικής: κα. Θέμιδα Τασούλα, Δευτέρα ως Παρασκευή (09:00-21:00), τηλ. 210 6184492, 6973276944

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης