Football Talk

Super League: Με διαφορά 2ος ο ΠΑΟΚ, εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

Super League: Με διαφορά 2ος ο ΠΑΟΚ, εκτός Ευρώπης ο Παναθηναϊκός

Οριστικά εκτός Ευρώπης έμεινε ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα που γνώρισε από την ΑΕΚ στην Λεωφόρο.

Σχετικά Άρθρα

Το θρίλερ των play off στην Super League έλαβε τέλος μετά και την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Λεωφόρο να χάνει οριστικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και δύσκολα πλέον θα χάσει την θέση, ενώ ο Ολυμπιακός και ο Αστέρας Τρίπολης ήρθαν ισόπαλοι, με τις δυο ομάδες να είναι βαθμολογικά αδιάφορες.

ΠΑΟΚ - Άρης: 2-0

Ο ΠΑΟΚ δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Άρη με 2-0 στην Τούμπα και ουσιαστικά να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι κόντρα στους φιλοξενούμενους που εμφανίστηκαν φοβισμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Κρμέντσικ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική να κερδίζει πέναλτι σε πάτημα του Σάσα μέσα στην περιοχή. Ο Σβαμπ ανέλαβε και πάλι την εκτέλεση του και νίκησε τον Κουέστα για να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του (1-0, 69’).

Ο Πάμπλο Γκαρσία έριξε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης τον Μιχάι, ο οποίος επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο πριν από έξι μήνες αγωνιζόμενος ως δεξιός στόπερ.

Ο νεαρός παίκτης μάλιστα ήταν πρωταγωνιστής στο 2-0 του ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις καθώς ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ προς τον Ζίβκοβιτς ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει σε ένα ακόμη ματς των play off και να γράψει το 2-0 στο 92' που ήταν και το τελικό σκορ.

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός: 0-0

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Ολυμπιακό δεν είχε νικητή (0-0) με τους Αρκάδες να «κλέβουν» έναν βαθμό από τους ερυθρόλευκους. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε τη δυνατότητα σε αρκετούς μικρούς να αγωνιστούν από την αρχή του αγώνα, μιας και το παιχνίδι δεν είχε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν χαμηλός με τις δύο ομάδες να γράφουν πολύ δύσκολα ευκαιρίες. Ο Αστέρας ανέβασε τις γραμμές του θέλοντας να γίνει με τη σειρά του επιθετικός, όμως ούτε εκείνος κατάφερε να απειλήσει τους Πειραιώτες.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-1

Η ΑΕΚ νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σε ένα ματς που της εξασφαλίζει το ευρωπαϊκό της εισιτήριο και την ίδια ώρα αφήνει εκτός Ευρωπαϊκών θεσμών για ακόμη μία χρονιά τους «πράσινους».

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο και για τις δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο δεύτερο μέρος όπου μπόρεσαν να σκοράρουν και να βρεθούν μπροστά με τον Πέτρο Μάνταλο (0-1, 50’). Μάλιστα η ΑΕΚ δημιούργησε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, έχοντας στο μεγαλύτερο μέρος τον έλεγχο του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός είχε μια καλή στιγμή με τον Χατζηγιοβάννη, ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μακέντα να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι από την άσπρη βούλα. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΟΚ - Άρης 2-0

(Σβαμπ 69’, Ζίβκοβιτς 92’)

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-1

(Μάνταλος 50’)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAY OFF

 

ΟΜΑΔΑ

ΒΑΘΜΟΙ

ΑΓΩΝΕΣ

1.

Ολυμπιακός

84

34

2.

ΠΑΟΚ

64

34

3.

Άρης

59

34

4.

ΑΕΚ

58

34

5.

Παναθηναϊκός

52

34

6.

Αστέρας Τρίπολης

47

34


Ευτυχία Γιαπουτζή

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης