World Sports

Γκολφ: Το 149ο Open όχι μόνο θα γίνει φέτος αλλά και με φιλάθλους!

Γκολφ: Το 149ο Open όχι μόνο θα γίνει φέτος αλλά και με φιλάθλους!
Η διοργανώτρια αρχή μάχεται προκειμένου να υπάρξουν θεατές τον Ιούλιο.
Σχετικά Άρθρα

Πεπεισμένη πως θα καλωσορίσει ένα «σημαντικό αριθμό κόσμου» στο 149ο Open αυτό το καλοκαίρι στο Royal St George's στην νοτιοανατολική Αγγλία είναι η R&A. Ο διευθύνων σύμβουλος της Λέσχης, Martin Slumbers, σε δηλώσεις του στάθηκε στο πως κινούνται οι προετοιμασίες του φετινού διαγωνισμού η οποία θα διεξαχθεί τον Ιούλιο, καθώς η περσινή διοργάνωση ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας.

Η τελική απόφαση για το ποσοστό του κοινού που θα επιτραπεί στις εγκαταστάσεις δεν έχει ακόμα παρθεί ενώ οι κυβερνητικές αποφάσεις σχετικά με την απόσταση μεταξύ των ατόμων και τα τεστ COVID-19, πρέπει να επιβεβαιωθούν προτού ανακοινωθεί το όριο συμμετοχής.

«Εργαζόμαστε σκληρά με την κυβέρνηση, τις αρχές δημόσιας υγείας και τους συμβούλους υγείας και ασφάλειας για να διασφαλίσουμε ότι συμμορφωνόμαστε πλήρως με όλες τις αναδυόμενες οδηγίες. Η απόλυτη προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να διοργανώσουμε το Open με ασφάλεια για όλους τους εμπλεκόμενους.

skysports-martin-slumbers-golf_5258869.jpg

Αναγνωρίζω πλήρως τις προκλήσεις που αναμένουν τους θαυμαστές, τους παίκτες, τους εθελοντές και τους αξιωματούχους μας και εκτιμώ ότι καθιστά δύσκολο για τους ανθρώπους να επιβεβαιώσουν τα σχέδιά τους ακόμα. Ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία που προκαλείται και σας ευχαριστώ για την υπομονή και κατανόηση. Θα παρέχουμε περαιτέρω ενημερώσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Ο τελικός μας στόχος παραμένει να κάνουμε ένα φανταστικό Open στο Royal St George's και να προσφέρουμε στους θαυμαστές και τους παίκτες μας κάτι πραγματικά ενθουσιόδες γι’ αυτό το καλοκαίρι. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε τους καλύτερους παίκτες του γκολφ στον κόσμο να ανταγωνίζονται και είμαι βέβαιος ότι ανυπομονείτε τόσο όσο ανυπομονώ κι εγώ».

Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης