Τελευταία Νέα
Κρυπτονομίσματα

Η Digivault έλαβε άδεια αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων από τη βρετανική κυβέρνηση

Η Digivault έλαβε άδεια αποθήκευσης κρυπτονομισμάτων από τη βρετανική κυβέρνηση
Η απόκτηση άδειας από την FCA είναι καλή είδηση όχι μόνο για την Digivault, αλλά και για ολόκληρη την αγορά κρυπτονομισμάτων
Σχετικά Άρθρα
Εξουσιοδότηση για να παράσχει υπηρεσίες φύλαξης κρυπτονομισμάτων έλαβε από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου η εταιρεία Digivault.

Ως γνωστόν, η Digivault, το τμήμα blockchain της Diginex, παρέχει υπηρεσίες «ψυχρής» αποθήκευσης ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων (offline) σε πραγματικά χρηματοκιβώτια, ιδιοκτησίας της εταιρείας Malca-Amit με έδρα το Χονγκ Κονγκ.
Ωστόσο, όπως ανέφερε ο CEO της Digivault Rob Cooper, η αρμόδια χρηματοπιστωτική αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, η FCA, έδωσε το «πράσινο φως» για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης, σύμφωνα με τη νομοθεσία χρηματοοικονομικής εποπτείας για την καταπολέμηση της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML).
«Η απόκτηση άδειας από την FCA είναι καλή είδηση όχι μόνο για την Digivault, αλλά και για ολόκληρη την αγορά κρυπτονομισμάτων, καθώς πλέον –και επίσημα– αναγνωρίζονται ως περιουσιακά στοιχεία, δήλωσε ο Cooper.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης