![Johnson (Βρετανία): Η ομάδα G7 δεσμεύθηκε στη διανομή 1 δισεκ. δόσεων εμβολίων κατά της Covid-19](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/0a5a6d820996be661ea0766a5abe2dfe_XL.jpg)
Ζήτησα να ετοιμαστούν και διανεμηθούν οι δόσεις που χρειάζονται προκειμένου να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος έως τα τέλη του 2022
"Ζήτησα από τους ομολόγους μου να βοηθήσουν να ετοιμαστούν και να διανεμηθούν οι δόσεις που χρειάζονται προκειμένου να εμβολιαστεί όλος ο κόσμος έως τα τέλη του 2022", δήλωσε ο Boris Johnson σε συνέντευξη Τύπου.
"Είμαι ευτυχής που ανακοινώνω ότι αυτό το Σαββατοκύριακο οι ηγέτες δεσμεύθηκαν για τουλάχιστον ένα δισεκ. δόσεις, είτε απευθείας είτε μέσω χρηματοδότησης του [μηχανισμού διαμοιρασμού] Covax", πρόσθεσε.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών