Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Jet2: Ισχυρή ζήτηση για διακοπές σε Ελλάδα

Jet2: Ισχυρή ζήτηση για διακοπές σε Ελλάδα
Jet2 και Jet2holidays βλέπουν «ισχυρή και συνεχιζόμενη» ζήτηση σε προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, η ηπειρωτική Ισπανία, τα Κανάρια Νησιά, οι Βαλεαρίδες, η Μάλτα και η Πορτογαλία

Η ταξιδιωτική εμπιστοσύνη επιστρέφει στο «παλιό κανονικό», αποκαλύπτει έρευνα των Jet2 και Jet2holidays.
Συγκεκριμένα, η εμπιστοσύνη σχετικά με τα ταξίδια στο εξωτερικό βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο από την έναρξη της πανδημίας.

  • Επτά στους 10 αισθάνονται σίγουροι για τις κρατήσεις και τα διεθνή ταξίδια για διακοπές, μετά την κανονική λειτουργία και τερματισμό των ταξιδιωτικών περιορισμών Covid.
  • Ο αριθμός ήταν τρεις στους 10 τον Ιανουάριο του 2021, όταν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί ήταν σε πλήρη ισχύ.
  • Μόνο ένας στους 10 (10%) δεν αισθάνεται σίγουρος για τα ταξίδια, σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2021, όταν αυτό το ποσοστό ήταν έως και 50%.

«Έχουν περάσει δύο χρόνια από την έναρξη της πανδημίας και τα διεθνή ταξίδια μοιάζουν όπως πριν όλα αλλάξουν, δηλώνει ο Steve Heapy Διευθύνων Σύμβουλος Jet2 και Jet2holidays.
Πάντα λέγαμε ότι τα πράγματα πρέπει να επιστρέψουν στην «παλιά κανονικότητα» όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή, αντί να προσπαθούμε να διατηρήσουμε μια «νέα κανονικότητα». Και είναι υπέροχο να βλέπουμε ότι αυτό συνέβη.
Πλησιάζουμε στην εποχή που η λειτουργία μας αυξάνεται σημαντικά και ανυπομονούμε για ένα εξαιρετικά πολυάσχολο και επιτυχημένο 2022».

Jet2: Ισχυρή ζήτηση για διακοπές σε Ελλάδα

Η αυξημένη εμπιστοσύνη συνεχίζει να μεταφράζεται σε ισχυρή ζήτηση όλες τις εποχές, δείχνουν τα στοιχεία.
Jet2 και Jet2holidays βλέπουν «ισχυρή και συνεχιζόμενη» ζήτηση σε προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Τουρκία, η ηπειρωτική Ισπανία, τα Κανάρια Νησιά, οι Βαλεαρίδες, η Μάλτα και η Πορτογαλία.
Η Jet2holidays συνεχίζει να προσφέρει εκπτώσεις 50 λίρες ανά άτομο σε πακέτα διακοπών που έχουν κλειστεί μέσω ανεξάρτητου ταξιδιωτικού πράκτορα, συμπεριλαμβανομένου και του καλοκαιριού 2023.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης