Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: O Kadyrov (Τσετσενία) στέλνει τους τρεις ανήλικους γιους του στην πρώτη γραμμή της Ουκρανίας - «Δεν αστειεύομαι»

Ρωσία: O Kadyrov (Τσετσενία) στέλνει τους τρεις ανήλικους γιους του στην πρώτη γραμμή της Ουκρανίας - «Δεν αστειεύομαι»
Είπε ότι ο Αχμάτ (16), ο Έλι (15) και ο Άνταμ (14) έχουν εκπαιδευτεί για μάχη «σχεδόν από τα πρώτα τους χρόνια » και επέμεινε ότι «δεν αστειεύεται»
Είναι δύσκολο να μπει κανείς στο μυαλό του Kadyrov, του απολυταρχικού ηγέτη της Τσετσενίας καθώς όπως φαίνεται στέλνει στον πόλεμο τους ανήλικους γιούς του.
Η τροπή της ρωσικής εισβολής έβαλε σε σκέψεις τον Kadyrov με αποτέλεσμα να ασκεί κριτική στους στρατηγούς και το υπουργείο Άμυνας της Μόσχας για λάθη και απαράδεκτες αποδόσεις.
Όμως ο Kadyrov μένει σταθερά υπέρ του πολέμου.
Έτσι προ ημερών ζήτησε από τον Putin να κάνει χρήση “μικρών πυρηνικών” στα ουκρανικά μέτωπα.
Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, στα μέσα κοινωνικής συνείδησης ο Kadyrov έξαλλος ανακοίνωνε ότι στέλνει τους τρεις γιούς του 14, 15 και 16 ετών, να πολεμήσουν στον πόλεμο που χάνουν οι στρατηγοί της Μόσχας.
«Ήρθε η ώρα να δείξουν τί αξίζουν σε έναν πραγματικό πόλεμο και χαιρετίζω αυτήν την επιθυμία», δήλωσε ο Kadyrov, σε μια ανάρτηση στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram.
«Σύντομα θα πάνε στην πρώτη γραμμή και θα βρεθούν στα πιο δύσκολα τμήματα της γραμμής επαφής», είπε, προσθέτοντας ότι η δήλωσή του απευθύνεται σε «αερολόγους που ισχυρίστηκαν ότι τα αγαπημένα μου πρόσωπα δεν συμμετείχαν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση .»
Είπε ότι ο Αχμάτ (16), ο Έλι (15) και ο Άνταμ (14) έχουν εκπαιδευτεί για μάχη «σχεδόν από τα πρώτα τους χρόνια » και επέμεινε ότι «δεν αστειεύεται».
Μάλιστα κυκλοφόρησε και βίντεο με τα παιδιά του Kadyrov να εκπαιδεύονται. Και στο παρελθόν ωστόσο τα παιδιά του Kadyrov, κατά την έναρξη της ρωσικής εισβολής, είχαν θεαθεί δημοσίως, σε μια απ’ τις πολεμοχαρείς φιέστες στην Τσετσενία, να κραδαίνουν όπλα και να κραυγάζουν υπέρ του πολέμου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης