Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Το ράλι στο Χρηματιστήριο έχει ελάχιστους χαμένους – Απίστευτες αποδόσεις από την αρχή του έτους

Το ράλι στο Χρηματιστήριο έχει ελάχιστους χαμένους – Απίστευτες αποδόσεις από την αρχή του έτους
Το ράλι της αγοράς έχει εκπλήξει ευχάριστα με τα στελέχη της αγοράς να συστήνουν προσοχή και να αποφεύγουν οι επενδυτές το κυνήγι μετοχών
Σχετικά Άρθρα
Η αναζήτηση μετοχής που να υποχωρεί από την αρχή του έτους είναι αρκετά δύσκολη, καθώς το χρηματιστήριο έχει μοιράσει απίστευτες αποδόσεις. Δεκάδες μετοχές έχουν ξεπεράσει την επίδοση του Γενικού Δείκτη τη νέα χρονιά (17,54%).
Το ράλι της αγοράς έχει εκπλήξει ευχάριστα με τα στελέχη της αγοράς να συστήνουν προσοχή και να αποφεύγουν οι επενδυτές το κυνήγι μετοχών.
Ωστόσο τα καλά αποτελέσματα, η προοπτική μερίσματος από τις τράπεζες, η επενδυτική βαθμίδα, αλλά και οι επιχειρηματικές συμφωνίες που ανακοινώνονται ή φημολογούνται δίνουν καύσιμο στην αγορά.
Κοιτώντας την πορεία των μετοχών ελάχιστες είναι αυτές που υποχωρούν.
Τις μεγαλύτερες απώλειες έχει η ΒΙΣ, η οποία έχει κάνει μία αύξηση κεφαλαίου χαμηλά και λόγω της περιορισμένης διασποράς είχε βρεθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα πριν μπουν οι νέες μετοχές και μετά που μπήκαν προς διαπραγμάτευση άρχισε να υποχωρεί και σήμερα χάνει 43%.
Η Ακρίτας με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα αλλά και την περιορισμένη διασπορά χάνει 20% και η Λιβάνης που επίσης έχει οικονομικά προβλήματα χάνει 13%.
Οι Μύλοι Κεπενού υποχωρούν 10,% και η Prodea που έχει ελάχιστη διασπορά χάνει 8,6%.
Η Τέρνα Ενεργειακή λόγω των πληροφοριών για αποχώρηση της Maquarie χάνει 6,6% και η Dimand 6,3%.
Η Intercontinental International χάνει 6% και η Πλαστικά Κρήτης 3,7%.
Η Προοδευτική είναι χαμηλότερα κατά 3,6% και η Attica Group 3%.
Η Μινέρβα χάνει 2%, η Δούρος 1,5% και οριακές απώλειες έχουν Μπλε Κέδρος, Reds, Coca Cola και Medicon.
Για την Coca Cola σημειώνεται πως ανακοίνωσε πριν από λίγο αποτελέσματα ανώτερα των εκτιμήσεων και αυξημένο μέρισμα, άρα δεν αποκλείεται να κινηθεί έντονα ανοδικά καλύπτοντας τις οριακές απώλειες.
Από την άλλη υπεραποδόσεις έχουν μοιράσει MIG και Attica Bank με την τελευταία χθες να κλειδώνει στο limit down και να αναμένεται να συνεχίσει και σήμερα. Πάνω από 200% η άνοδος και των 2 μετοχών.
Η Κλουκίνας Λάππας λόγω εξαγοράς είναι στο +82,4%, η Οίκος Σπύρου στο +53%, η Frigoglass στο +52%, η Λανακάμ στο +52%, η Πειραιώς στο +51,6%, η Aegean στο +43,6%, η ΣΙΔΜΑ στο +42,3%, η Κέκροψ στο +39%, η ΚΡΕΚΑ στο +37,6%, η Επίλεκτος στο +37,6%, η Μπήτρος στο +37,2%, η ΕΧΑΕ στο +36,4%, η Alpha Bank στο +34,8%, η Ικτίνος στο +34,5%, η Ελινόιλ στο +34,2%, η Μοτοδυναμική στο +31,5%, η Eurobank στο +31,1% και η Ολυμπιακή Τεχνική στο +31%.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης