Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Θα σηκώσει ο Μητσοτάκης το γάντι που του πέταξε η Νικολάου;

ΣΥΡΙΖΑ: Θα σηκώσει ο Μητσοτάκης το γάντι που του πέταξε η Νικολάου;
Ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Ερώτημα στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη για το εάν θα σηκώσει το γάντι που του πέταξε η Σοφία Νικολάου ή εάν θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Το θέμα στα όσα είπε η κα Νικολάου σήμερα δεν είναι εάν προκαλεί ζημιά στη ΝΔ, αλλά η δεδομένη ζημία 2 εκατ. ευρώ που προκάλεσε στο Δημόσιο εν μέσω πανδημίας, σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, από απευθείας αναθέσεις σε ανύπαρκτες εταιρίες.
Ωστόσο, η κα Νικολάου είπε και κάτι σωστό:
Πως είναι θέμα του κ. Μητσοτάκη εάν θα την αποπέμψει.
Θα τολμήσει ο κ. Μητσοτάκης να σηκώσει το γάντι που του πέταξε η κα Νικολάου ή θα συνεχίσει να την έχει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;» διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν κλήθηκα ποτέ για εξηγήσεις

Σημειώνεται πως η κα.Νικολάου αναφέρθηκε στο πρόσφατο πόρισμα των ελεγκτών του ΣΔΟΕ για τις απευθείας αναθέσεις που έγιναν από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής κατά τη διάρκεια της πανδημίας.
Συγκεκριμένα, η κα.Νικολάου υπογράμμισε πως η πορισματική αναφορά από το ΣΔΟΕ είχε προαναγγελθεί από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον κ. Πολάκη όταν επισκέφθηκε το ΣΔΟΕ και υποστήριξε πως η εν λόγω αναφορά υποβλήθηκε βιαστικά για να δοθεί στον κ. Βαξεβάνη για να δημοσιευτεί στην εφημερίδα του, χωρίς να έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες.
«Για τον λόγο αυτό ο προϊστάμενος της Οικονομικής Εισαγγελίας, άσκησε ποινική δικογραφία σε βάρος των ελεγκτών του ΣΔΟΕ που έκαναν την αναφορά», υπογράμμισε η κα.Νικολάου, αναφέροντας πως από την πορισματική αναφορά απουσίαζε ένα βασικό έγγραφο που βεβαιώνει ότι όλες οι συμβάσεις που έγιναν από την Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής την περίοδο της πανδημίας ήταν καθ’ όλα νόμιμες.
Η κυρία Νικολάου στράφηκε κατά του Κ. Βαξεβάνη, υποστηρίζοντας πως είναι «στρατευμένος δημοσιογράφος» και «καθ΄έξιν δολοφόνος χαρακτήρων» ενώ τόνισε ότι ουδέποτε κλήθηκε για εξηγήσεις και ότι δεν σκέφτηκε να παραιτηθεί από υποψήφια με τη ΝΔ.
Ωστόσο, σημείωσε ότι «μέχρι τη στιγμή της ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων καμιά υποψηφιότητα δεν είναι δεδομένη»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης