Διεθνή

Putin: Η μάχη στα ιστορικά σύνορα της Ρωσίας συνεχίζεται - Υπερήφανοι για τους θαρραλέους πολεμιστές μας - Υποκλιθείτε σε όλους

Putin: Η μάχη στα ιστορικά σύνορα της Ρωσίας συνεχίζεται - Υπερήφανοι για τους θαρραλέους πολεμιστές μας - Υποκλιθείτε σε όλους
«Ενώ προστατεύουμε τα συμφέροντά μας, προστατεύουμε παράλληλα τον λαό, τον πολιτισμό, τη γλώσσα, τα εδάφη μας - Τα πάντα: όλοι οι άνθρωποι μας σήμερα είναι υπερασπιστές της πατρίδας. Υποκλιθείτε σε όλους!" είπε ο Putin
«Η μάχη στα ιστορικά σύνορα της Ρωσίας συνεχίζεται αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin την Τετάρτη 22/02, μιλώντας σε συγκέντρωση-συναυλία στο Λουζνίκι αφιερωμένη στην αποκαλούμενη «Ημέρα του Υπερασπιστή της Πατρίδας».
«Με αυτή την έννοια, σήμερα, ενώ προστατεύουμε τα συμφέροντά μας, προστατεύουμε παράλληλα τον λαό, τον πολιτισμό, τη γλώσσα, τα εδάφη μας.
Τα πάντα: όλοι οι άνθρωποι μας σήμερα είναι υπερασπιστές της πατρίδας. Υποκλιθείτε σε όλους!" είπε ο Putin απευθυνόμενος στους πολίτες.
Μετά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ρωσίας, ο Πρόεδρος πλησίασε ξανά τους στρατιωτικούς, τους έδωσε ξανά τα χέρια και μίλησε με μερικούς από αυτούς.
"Όταν είμαστε μαζί, δεν έχουμε άλλους ισάξιους με εμάς. Για την ενότητα του ρωσικού λαού!". Θα πρέπει να ακούσουν τα χειροκροτήματα μας», πρόσθεσε ο πρόεδρος, τονίζοντας ότι ολόκληρη η χώρα υποστηρίζει τους στρατιώτες του NMD.
Όπως αναφέρθηκε στο πρακτορείο Ria Novosti συνολικά περίπου 200 χιλιάδες άτομα έδωσαν το παρών στην εκδήλωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης