Τελευταία Νέα
Διεθνή

Meloni (Ιταλία) για Ουκρανία: Ο ελεύθερος κόσμος σάς είναι ευγνώμων, είμαστε στο πλευρό του Κιέβου

Meloni (Ιταλία) για Ουκρανία: Ο ελεύθερος κόσμος σάς είναι ευγνώμων, είμαστε στο πλευρό του Κιέβου
Tη στήριξη της Ιταλίας σητν Ουκρανία διαμήνυσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Georgia Meloni
Σχετικά Άρθρα
Tη στήριξη της Ιταλίας σητν Ουκρανία διαμήνυσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός Georgia Meloni, σε μήνυμά της για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τη ρωσική εισβολή.
Μεταξύ των άλλων τόνισε ότι «ο ελεύθερος κόσμος είναι ευγνώμων προς την Ουκρανία και ότι «η Ιταλία είναι στο πλευρό του Κιέβου».
«Πριν από ένα χρόνο η Ρωσική Ομοσπονδία σόκαρε όλο τον πλανήτη, εισβάλλοντας στην Ουκρανία.
Στο παρελθόν, η Ρωσία είχε ήδη προχωρήσει σε εισβολές προς γειτονικές χώρες και δεν είχε ποτέ κάνει παρελθόν τις διεκδικήσεις της, σχετικά με εκείνα που αποκαλεί ιστορικά της σύνορα, αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί μια τόσο σοβαρή ενέργεια», πρόσθεσε η Ιταλίδα πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με την Meloni, «το σχέδιο του Πούτιν ήταν να παραδοθεί η Ουκρανία και στην συνέχεια να στραφεί, με τις επεκτατικές του βλέψεις, στις άλλες όμορες χώρες, όχι μόνον ευρωπαϊκές».
«Το σχέδιο αυτό απέτυχε, η Μόσχα αναγκάστηκε να αναμετρηθεί με την ηρωική αντίδραση ενός λαού διατεθειμένου να κάνει τα πάντα προκειμένου να υπερασπίσει την ελευθερία του, με ένα στοιχείο που είναι ισχυρότερο από τα τανκς και τους πυραύλους: την αγάπη για την Πατρίδα του», υπογράμμισε η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης