Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεν παραδίδει τα όπλα ο Πολάκης - Νέες αποκαλύψεις για Νικολάου και ραντεβού στα κομματικά όργανα - Αντιδράσεις ΝΔ και... ΣΥΡΙΖΑ

Δεν παραδίδει τα όπλα ο Πολάκης - Νέες αποκαλύψεις για Νικολάου και ραντεβού στα κομματικά όργανα -  Αντιδράσεις ΝΔ και... ΣΥΡΙΖΑ
Παρά την καρατόμηση από τον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την αντικατάσταση του από τον Γιάννη Ραγκούση, ο κ. Πολάκης συνέχισε τις αποκαλύψεις για τη Σοφία Νικολάου της ΝΔ
Σχετικά Άρθρα
Συνεχίζονται οι αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος κάθε άλλα παρά διατεθειμένος να… παραδώσει τα όπλα, εμφανίζεται.
Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση του για τους εισαγγελείς, δημοσιογράφους, τραπεζίτες και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ, ο «αψύς Κρητικός» -όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Αλέξης Τσίπρας- επανήλθε και δημοσιοποίησε το συμβόλαιο για την αγορά πολυτελούς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου της ΝΔ.
Τη σκυτάλη έλαβε άμεσα ο διάδοχος του κ. Πολάκη στον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση του οικονομικού εισαγγελέα για τις νέες αποκαλύψεις. Νωρίτερα, ωστόσο, ο κ. Ραγκούσης αλλά και Τομεάρχης Δικαιοσύνης της Κ.Ο. του κόμματος, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, τον είχαν στήσει στον τοίχο, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και για την παρέμβαση που έκανε η Ένωση Εισαγγελέων.
Πάντως, οι αντιδράσεις για την υπόθεση Πολάκη συνεχίστηκαν και σήμερα (27/2/2023) με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων να κάνει λόγο για συνταγματική εκτροπή και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, να σχολιάζει πως «ο πολακισμός είναι το ανώτατο στάδιο ενός είδους πολιτικής, του συριζαϊσμού, που εμπνεύστηκε, εξέθρεψε και γιγάντωσε ο κ. Τσίπρας». Επίσης, η ΝΔ εκτοξεύει αιχμές κατά της Πόπης Τσαπανίδου πως λέει τα ίδια με τον Παύλο Πολάκη.

Οι νέες αποκαλύψεις για Νικολάου...

Παρά την καρατόμηση από τον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την αντικατάσταση του από τον Γιάννη Ραγκούση, ο κ. Πολάκης συνέχισε τις αποκαλύψεις για τη Σοφία Νικολάου της ΝΔ δημοσιοποιώντας «το συμβόλαιο αγοράς ακινήτου από τη Σοφία Νικολάου στο πιο ακριβό σημείο (οδός Καμελίων) της πιο ακριβής περιοχής της Αθήνας (Π. Ψυχικό)». Όπως σχολιάζει στην ανάρτηση του, «το μόνο σίγουρο είναι πως από το μισθό της γενικής γραμματέως αυτή η αγορά και ανακαίνιση ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!».

…και το νέο ραντεβού στις συνεδριάσεις των οργάνων

Σχετικά με το άδειασμα του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, ο κ. Πολάκης έδωσε νέο… ραντεβού στις συνεδριάσεις των οργάνων, ενώ εύχεται «καλή επιτυχία» στον Γιάννη Ραγκούση.



Η αντίδραση Ραγκούση για τις νέες αποκαλύψεις

Λίγη ώρα μετά το άδειασμα του στον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση με την οποία στοχοποιούσε δημοσιογράφους, δικαστικούς και τραπεζίτες, ο νέος τομεάρχης Διαφάνειας αποφάσισε να αξιοποιήσει την τελευταία ανάρτηση του Σφακιανού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα τις αναφορές για την Σοφία Νικολάου.
«Μετά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης για την αγορά πολυτελούς κατοικίας από την κ. Σοφία Νικολάου, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος, ο οποίος έχει στη διάθεσή του και το σχετικό πόρισμα του ΣΔΟΕ» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με νέα ανάρτηση του κ. Πολάκη.
Ακολούθως, απευθύνεται προς την ηγεσία της ΝΔ λέγοντας: «Η ΝΔ και ο πρόεδρός της, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης οφείλουν να τοποθετηθούν άμεσα και δημόσια».

Η Νικολάου για τον «φαιοκόκκινο φασίστα» Πολάκη

Από την πλευρά της, πάντως, η Σοφία Νικολάου υποστηρίζει πως αγόρασε το νέο σπίτι πουλώντας το προηγούμενο στο Κολωνάκι και λαμβάνοντας «υψηλότατο δάνειο».
«Είμαι πολλά χρόνια επιτυχημένη δικηγόρος, με μεγάλο γραφείο στο κέντρο της Αθήνας. Δεν είχα ούτε έχω ανάγκη τον μισθό της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής. Δοξα τω Θεώ εργάζομαι από 20 ετών και μπορώ με το κεφάλι ψηλά να περπατώ στους δρόμους» αναφέρει η κ. Νικολάου σε ανάρτηση της στα κοινωνικά δίκτυα.
Τέλος, η ίδια καθιστά υπεύθυνο τον κ. Πολάκη, εάν συμβεί ο,τιδήποτε στην ίδια και στην οικογένεια της.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης