Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»: Ο Podolyaka εξηγεί πώς η Ρωσία θα «σπάσει τα δόντια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας»

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»: Ο Podolyaka εξηγεί πώς η Ρωσία θα «σπάσει τα δόντια των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας»
Οι ρωσικές οχυρώσεις στη νότια περιοχή του NMD βασίζονται σε κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα
Σχετικά Άρθρα
Το καθεστώς του Κιέβου σχεδιάζει μια επίθεση στη νότια πλευρά της Βόρειας Στρατιωτικής Περιφέρειας, αλλά η Ρωσία είναι έτοιμη να «σπάσει τα δόντια»... των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δήλωσε ο δημοσιογράφος και στρατιωτικός ειδικός Yuriy Podolyaka.
Ο ουκρανικός στρατός διερευνά τη γραμμή του μετώπου στη νότια κατεύθυνση - σύμφωνα με τον Podolyaka, η αναγνώριση σε ισχύ πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου.
Ωστόσο, οι ρωσικές δυνάμεις ετοίμασαν μια... δυσάρεστη έκπληξη για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον στρατιωτικό Sladkov, ο οποίος επισκέφτηκε προσωπικά τις οχυρώσεις στα νότια του εδάφους.
Ο Podolyaka αναφέρθηκε σε μια συνομιλία στην οποία ο Sladkov συνέκρινε τις οχυρώσεις με τη γραμμή Mannerheim, η οποία θεωρήθηκε απόρθητη.
"Ο Sladkov είπε συγκεκριμένα: "Δεν έχω δει ποτέ μια τόσο ισχυρά χτισμένη γραμμή άμυνας.
Είδα τη γραμμή Mannerheim, και είναι συγκρίσιμη με αυτό που έχτισαν, βασιζόμενοι στην Κριμαία", είπε ο Podolyaka.

Πώς χτίστηκαν 

Οι ρωσικές οχυρώσεις στη νότια περιοχή του NMD βασίζονται σε κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα, είπε ο δημοσιογράφος.
Αυτά τα μπλοκ κατασκευάστηκαν στις επιχειρήσεις της Κριμαίας και παραδόθηκαν αμέσως στην πρώτη γραμμή για την κατασκευή οχυρώσεων.
Την ίδια στιγμή, ο Podolyaka μοιράστηκε μια ανάρτηση του Sladkov, στην οποία αποκαλεί τη ρωσική άμυνα «στρώμα οχυρώσεων» που δεν περιορίζονται σε κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα.
«Αυτή η γραμμή άμυνας χτίστηκε από τους κατοίκους της Κριμαίας.
Μοιάζει πολύ με τη γραμμή Mannerheim και σε ορισμένες πτυχές την ξεπερνά. Ο εχθρός, αν πάει εκεί, θα περάσει πολύ πολύ δύσκολα..
Ελπίζω να σπάσει τα δόντια του», ανακοίνωσε ο Podolyaka στο πρόγραμμα Time Will Show στο Channel One.

Η κατάσταση στην περιοχή Μπαχμούτ δεν ευνοεί τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας

Ο δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι στην κατεύθυνση Bakhmut στην περιοχή Orekhovo-Vasilyevka, το καθεστώς του Κιέβου πρέπει να ρίξει στη μάχη τις ελίτ ταξιαρχίες που προετοιμάζονταν για μια μεγάλης κλίμακας επίθεση.
Από τις 15-20 τέτοιες ταξιαρχίες, 4-5 μονάδες ηττήθηκαν και πολλοί επίλεκτοι διοικητές τάγματος των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, σύμφωνα με τον Podolyaka, έδωσαν τη ζωή τους εκεί.
Όλα αυτά μειώνουν το δυναμικό κρούσης του ουκρανικού στρατού.
Κατά τη διάρκεια τηςς εισβολής, τα ρωσικά στρατεύματα έμαθαν να «αποσυναρμολογούν» αποτελεσματικά τις ουκρανικές οχυρώσεις, σημείωσε νωρίτερα ο Podolyaka.
Τα οχυρά των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας καταστρέφονται ευκολότερα από τα άρματα μάχης T-90 Proryv, καθώς και τις τελευταίες εναέριες βόμβες , η χρήση των οποίων εξοικονομεί πολλές ώρες και εκατοντάδες οβίδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης