Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Ρωσίας: Ζήτημα ζωής ή θανάτου ο πόλεμος στην Ουκρανία - Θα πάμε μέχρι τέλους, θα νικήσουμε

Μήνυμα Ρωσίας: Ζήτημα ζωής ή θανάτου ο πόλεμος στην Ουκρανία - Θα πάμε μέχρι τέλους, θα νικήσουμε
Καθήκον μας να προστατεύσουμε τις νέες επαρχίες διαμηνύει η Ρωσία
Σχετικά Άρθρα
Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για τη Ρωσία υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, ο οποίος αφού τόνισε ότι αυξάνεται η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση, σημείωσε ότι η μόνη «παρενέργεια» από αυτό, είναι ότι θα πάρει λίγο παραπάνω χρόνο η οριστική νίκη της Ρωσίας.
«Ο βαθμός της εμπλοκής του ΝΑΤΟ στη στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία έχει αυξηθεί.
Αυτό θα επιφέρει μια καθυστέρηση, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει την ουσία αυτού που συμβαίνει, και το κυριότερο, δεν μπορεί να αλλάξει τη θετική έκβαση της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» ανέφερε ο Peskov, επισημαίνοντας πως «δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νίκη, για αυτό και η νίκη θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη».

Υπαρξιακός πόλεμος

«Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι υπαρξιακό για τη Ρωσία.
Είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για εμάς.
Και έχουμε μόνο μια επιλογή:
Να πάνε τα πράγματα όπως έχουμε δρομολογήσει» τόνισε ο Peskov, ο οποίος έκανε λόγο για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο πληροφοριών, με τη Δύση να έχει εξαπολύσει έναν μαζικό πόλεμο παραπληροφόρησης.

Θα προστατεύσουμε τις νέες περιοχές

Επιπλέον, ο Peskov υπογράμμισε πως η Ρωσία θα παρέχει κάθε είδους προστασία στις νέες περιοχές που προσάρτησε το περασμένο καλοκαίρι, και συγκεκριμένα σε Donetsk, Luhansk, Kherson και Zaporizhia, αναφέροντας πως το ελάχιστο που μπορεί να κάνει η Ρωσική Ομοσπονδία για αυτές είναι να προωθήσει άμεσα τις εργασίες αποκατάστασής τους.
Για αυτό το λόγο, όπως είπε ο Peskov, η ειδική στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους.
Όσον αφορά τις εργασίες αποκατάστασης, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου επισήμανε πως δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι εργάζονται σε αυτές τις περιοχές για την αποκατάσταση και την επισκευή υποδομών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης