Τελευταία Νέα
Πολιτική

Q&R: Η Αγγελική Λαγού εξελέγη μη εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο

tags :
Q&R: Η Αγγελική Λαγού εξελέγη μη εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο
Η κ. Αγγελική Λαγού εργάζεται ως λογίστρια στην Οικονομική Διεύθυνση της εταιρείας από το 2008 αλλά και επικουρικά στις εργασίες της μονάδας εταιρικών ανακοινώσεων
Η Διοίκηση της εταιρείας με την επωνυμία «QUALITY & RELIABILITY AE» ενημερώνει ότι, κατόπιν παραίτησης της κ. Σταματίνας Δοκοπούλου, μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου με ημερομηνία ισχύος την 11.05.2023, το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε συνεδρίαση την 12.05.2023 και κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, αποφάσισε την εκλογή της κ. Αγγελικής Λαγού ως νέου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους, κ. Σταματίνας Δοκοπούλου
Σημειωτέoν ότι η κυρία Σταματίνα Δοκοπούλου πρόκειται να αξιοποιηθεί σε άλλη σημαντική θέση της εταιρείας.
Το βιογραφικό της κ. Λαγού είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Εταιρείας.
Η κ. Λαγού διαθέτει γνώση και επάρκεια επί των δραστηριοτήτων της Εταιρείας και πληροί τα κριτήρια καταλληλότητας του νόμου και της σχετικής Πολιτικής της Εταιρείας.
Ειδικότερα, η κ. Αγγελική Λαγού σπούδασε Διοίκηση αγροτικού χώρου (ΑΤΕΙ Καλαμάτας) και Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Εργάζεται ως λογίστρια στην Οικονομική Διεύθυνση της εταιρείας από το 2008 αλλά και επικουρικά στις εργασίες της μονάδας εταιρικών ανακοινώσεων.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Εταιρική Διακυβέρνηση στις εισηγμένες εταιρείες.
Κατόπιν της ανωτέρω απόφασης, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας είναι η κάτωθι:
1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ του Μιχαήλ, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος, Πρόεδρος του ΔΣ.
2. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ του Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος-Εκτελεστικό Μέλος.
3. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΞΙΩΝΗΣ του Ηρακλέους, Αντιπρόεδρος-Εκτελεστικό Μέλος.
4. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ του Αθανασίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
5. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΣ του Στυλιανού, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος
6. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ του Αριστείδη, Ανεξάρτητο Μη εκτελεστικό Μέλος
7. ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΑΓΟΥ του Γεωργίου, Μη Εκτελεστικό Μέλος
Σημειώνεται ότι η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ορισθεί τριετής από της εκλογής του από την Τακτική Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουνίου 2022.
Παράλληλα, κατόπιν της ως άνω παραίτησης του μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Σταματίνας Δοκοπούλου και από Μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων, το Διοικητικό Συμβούλιο με την από 12.05.2023 απόφαση του όρισε ως νέο μέλος της Επιτροπής Αποδοχών και Υποψηφιοτήτων το μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Αγγελική Λαγού, σε αντικατάσταση της κ. Σταματίνας Δοκοπούλου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης