Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εφιαλτικό σενάριο - Ρωσία: Η σύγκρουση με τη Δύση δεν θα σταματήσει μετά την Ουκρανία – Να απελευθερωθεί όλη

Εφιαλτικό σενάριο - Ρωσία: Η σύγκρουση με τη Δύση δεν θα σταματήσει μετά την Ουκρανία – Να απελευθερωθεί όλη
Το ΝΑΤΟ δεν θα μπει σε ανοιχτή σύγκρουση με τη Ρωσία υπογράμμισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk
Σχετικά Άρθρα
Η σύγκρουση της Ρωσίας με τη Δύση δεν θα σταματήσει μετά την απελευθέρωση της Ουκρανίας υποστήριξε ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk, Denis Pushilin, ο οποίος εκτίμησε ότι το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια πρόσκαιρη παύση των εχθροπραξιών.
«Μετά την απελευθέρωση της Ουκρανίας, νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιου είδους παύση στις συγκρούσεις, αλλά δεν θα τελειώσουν όλα» υπογράμμισε ο Pushilin κατά την τοποθέτηση του σε ένα φόρουμ με κύριο θέμα «Τι είδους Ουκρανία χρειαζόμαστε;».
«Τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ δεν θα πάνε σε ανοιχτή σύγκρουση με τη Ρωσία» εκτίμησε ο Pushilin, επικαλούμενος τη σημερινή πρακτική που ακολουθεί η Συμμαχία, η οποία έχει αποφασίσει να πολεμά «με ξένα χέρια».

Να απελευθερωθεί όλη η Ουκρανία

Σύμφωνα με τον Pushilin, θα πρέπει οι ρωσικές δυνάμεις να «απελευθερώσουν» όλη την Ουκρανία για να εκλείψει ο κίνδυνος για τους Ρώσους πολίτες.
«Μπορεί άραγε να φανταστεί κανείς ότι αφού απελευθερώσουμε πλήρως τις Λαϊκές Δημοκρατίες του Donetsk και του Luhansk, την Kherson και τη Zaporizhia, θα σταματήσουν όλα εκεί;
Θα σταματήσουν οι αντίπαλοι μας;
Μπορεί κανείς να το φανταστεί αυτό;
Εγώ δεν μπορώ» υπογράμμισε ο Pushilin, αναφέροντας πως αυτό οφείλεται στο ότι οι Ουκρανοί θα συνεχίσουν να χτυπούν τον άμαχο πληθυσμό.

Να μην δοθούν τα δυτικά εδάφη της

Μάλιστα ο Pushilin υπογράμμισε πως τα δυτικά εδάφη της Ουκρανίας δεν θα πρέπει να δοθούν σε άλλα κράτη.
«Εάν ληφθεί μια τέτοια απόφαση, τότε αυτή θα είναι το εφαλτήριο για την επόμενη επίθεση στη Ρωσία» επισήμανε ο Pushilin.

Αντεπιθέσεις Ουκρανών Bakhmut

Όσον αφορά την επιχείρηση αποναρκοθέτησης του Bakhmut ο Pushilin υποστήριξε πως θα χρειαστούν μήνες ενώ σημείωσε πως οι Ουκρανοί επιχειρούν ανεπιτυχώς να ανακαταλάβουν την πόλη.
Ωστόσο, όπως είπε, όλες οι προσπάθειες των Ουκρανών αποτυγχάνουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης