Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Ρωσία ξεκαθαρίζει: Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για έναν διάλογο με την Ουκρανία

Η Ρωσία ξεκαθαρίζει: Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για έναν διάλογο με την Ουκρανία
«Έχουμε ταχθεί επανειλημμένα υπέρ της αναβάθμισης ενός διαλόγου - δεν υπάρχει αυτή η επιλογή αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για διαπραγματεύσεις μεταξύ Μόσχας και Κιέβου αυτή τη στιγμή, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου, Dmitry Peskov.
«Έχουμε ταχθεί επανειλημμένα υπέρ της αναβάθμισης ενός διαλόγου - δεν υπάρχει αυτή η επιλογή αυτή τη στιγμή. Δεν φαίνεται και δεν υπάρχουν προϋποθέσεις» είπε ο Peskov σχετικά με την κατάσταση γύρω από την Ουκρανία.
Ο Ρώσος εκπρόσωπος σχολίασε με αυτό τον τρόπο την έκκληση του Ούγγρου πρωθυπουργού Viktor Orban για «κατάπαυση του πυρός και έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών».
Ο Peskov επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι τόσο εμπειρογνώμονες όσο και εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών αρχών ακούστηκαν να κάνουν δηλώσεις, αν και αφηρημένες προς το παρόν, «για κάποιου είδους ειρηνευτική διαδικασία».
«Είναι αλήθεια, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει πολιτική βούληση να ληφθούν υπόψη οι στόχοι και οι ανησυχίες της χώρας μας σε αυτές τις εικασίες.
Αλλά για εμάς αυτό είναι κορυφαία προτεραιότητα», δήλωσε ο συνεργάτης του Ρώσου προέδρου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης