![Τρομερή κίνηση από ΟΠΑΠ – Αμετάβλητος, παρά την αποκοπή 0,70 ευρώ λόγω μερίσματος](https://www.bankingnews.gr/media/k2/items/cache/91ec76ddedd63f7c5dc84c42a7ae2f28_XL.jpg)
σύμβολα :
ΟΡΓ/ΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔ/ΡΟΥ Α.Ε
Ο όγκος ήταν υψηλός στα 1,2 εκατ. τεμάχια εκ των οποίων τα 222 χιλ. τεμάχια έγιναν με προσυμφωνημένες συναλλαγές
Η μετοχή από σήμερα 6/6 διαπραγματεύεται χωρίς το δικαίωμα στο υπόλοιπο του μερίσματος ύψος 0,70 ευρώ ανά μετοχή με δικαίωμα επανεπένδυσης.
Η μετοχή ξεκίνησε με απώλειες πέριξ του 3% λόγω της αποκοπής αλλά με δυνατούς αγοραστές και το χαμηλό που έγραψε ήταν στα 15,42 ευρώ (-3,63%).
Η μετοχή έκλεισε τελικά αμετάβλητη στα 16 ευρώ, δηλαδή αντί να χάνει περίπου 70 λεπτά που ήταν η αποκοπή, ουσιαστικά κατέγραψε ανάλογη άνοδο αν προσαρμόσουμε την τιμή.
Ο όγκος ήταν υψηλός στα 1,2 εκατ. τεμάχια εκ των οποίων τα 221 χιλ. τεμάχια αφορούσαν προσυμφωνημένες συναλλαγές.
Σημειώνεται πως η απόδοση του μερίσματος είναι 4,4%
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών