Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Κεραμωτή Καβάλας ο Μητσοτάκης: Η μείωση φόρων οδηγεί στην ανάπτυξη

Στην Κεραμωτή Καβάλας ο Μητσοτάκης: Η μείωση φόρων οδηγεί στην ανάπτυξη
Ο Κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε τις νέες εγκαταστάσεις του ιχθυοπωλείου του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής Καβάλας
Στη Θάσο μεταβαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίσκεψή του στις νέες εγκαταστάσεις του ιχθυοπωλείου του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Κεραμωτής Καβάλας, που θα λειτουργήσει σε περίπου ένα μήνα.
«Αυτό το έργο είναι μία έμπρακτη απόδειξη για το ότι η μείωση φόρων οδηγεί στην ανάπτυξη. Εμείς σας μειώσαμε τους φόρους και εσείς μεγαλώνετε», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης στην Καβάλα, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, Στ. Αρβανιτάκη και μέλη της διοίκησης.
k1_1.JPG
«Βάλαμε και εμείς λίγο το χεράκι μας για να γίνει το ιχθυοπωλείο», τόνισε μόλις έφτασε ο κ. Μητσοτάκης, εμτ ον πρόεδρος του Συνεταιρισμού να συμπληρώνει «δεν το βάλατε λίγο, το βάλατε πολύ».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε στους χώρους του ιχθυοπωλείου και ς μετά η διοίκηση του συνεταιρισμού τον ευχαρίστησε για τη συμβολή του και του πρόσφερε τσίπουρο με μεζέ, ενώ τον κάλεσε να παραστεί στην τελετή για τα εγκαίνια λειτουργίας.
Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφτηκε ψαράδες στο λιμάνι της Κεραμωτής και συνομίλησε μαζί τους, ενώ περπάτησε και στον παραλιακό δρόμο της Κεραμωτής, ώσπου να επιβιβαστεί στο πλοίο για τη Θάσο.
mitsotakis_kavala1.JPG
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκη συνόδευαν η σύζυγός του Μαρέβα, οι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας Ν. Παναγιωτόπουλος και Μ. Λαζαρίδη, ο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρ. Μέτιος και ο Δήμαρχος Νέστου Σ. Μιχαηλίδης.
k2_4.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης