Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μετά το εμβολιαστικό αλαλούμ και το άδειασμα: Ο Χρυσοχοϊδης, η Αγαπηδάκη, οι φαρμακοβιομήχανοι και οι …«ψίθυροι»

Μετά το εμβολιαστικό αλαλούμ και το άδειασμα: Ο Χρυσοχοϊδης, η Αγαπηδάκη, οι φαρμακοβιομήχανοι και οι …«ψίθυροι»
Παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη μετά τα δημοσιεύματα περί δυσλειτουργιών στο υπουργείο Υγείας
Σχετικά Άρθρα
Απάντηση στα δημοσιεύματα περί κακών σχέσεων με την αναπληρώτρια υπουργό του Ειρήνη Αγαπηδάκη δίνει ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Μετά το αλαλούμ, που προκλήθηκε με τα εμβόλια κατά της γρίπης, την αρχική απόφαση περί υποχρεωτικής συνταγογράφησης και στη συνέχεια το άδειασμα της κ. Αγαπηδάκη, ο Χρυσοχοΐδης παρενέβη απαντώντας στα
περί δυσλειτουργιών στο υπουργείο Υγείας.
Έντονες αντέδρασαν και οι Έλληνες φαρμοκοβιομήχανοι στο όλο θέμα με προεξάρχοντα τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο. 


Χρυσοχοΐδης: Κάποιοι εξακολουθούν να διαδίδουν ψιθύρους

«Στην πολιτική μου διαδρομή βρέθηκα πάμπολλες φορές αντιμέτωπος με κακόβουλα σχόλια ή εντελώς αστήρικτα δημοσιεύματα που κακοποιούσαν βάναυσα την αλήθεια.
Συνήθως τα παρέκαμπτα, γνωρίζοντας ότι το ψέμα έχει "κοντά ποδάρια" και ότι τέτοιου τύπου δήθεν δημοσιογραφικές προσεγγίσεις δεν παράγουν τίποτα άλλο παρά μόνο προσβολή στο δημοσιογραφικό λειτούργημα», σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Μπροστά σε ένα τέτοιο δημοσίευμα, που ... ‘’ανακαλύπτει’’ προβλήματα στις σχέσεις μου με την Ειρήνη Αγαπηδάκη και εμπλέκει και τον γνωστό διανοούμενο και συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη (!) βρέθηκα και χθες.
Το χαρακτήρισα ανάξιο σχολιασμού, καθώς είναι εντελώς ψευδές και περιγράφει μια πραγματικότητα απολύτως φανταστική.
Επανέρχομαι ωστόσο επειδή κάποιοι εξακολουθούν να διαδίδουν ψιθύρους.
Για να τελειώνουμε: η συνεργασία μου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν και είναι άριστη, όπως επίσης και με τους δύο Υφυπουργούς.
Όσο για την επιλογή του συντάκτη να εμπλέξει τον Απόστολο Δοξιάδη, δημιουργό με τον οποίον με συνδέει μακρά και βαθιά φιλία και τιμώ βαθύτατα για το έργο του, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι εντελώς γελοία. 
Αιδώς Αργείοι...», δηλώνει ο υπουργός Υγείας.

Η Αγαπηδάκη τα άκουσε από Έλληνες φαρμακοβιομήχανους

Υπενθυμίζεται ότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη η οποία προανήγγειλε συνταγογράφηση για τα εμβόλια κατά της γρίπης την οποία, όπως φάνηκε είχε αποφασίσει μόνη της και ανακοίνωσε σε φαρμακοποιούς και συλλόγους.
Όμως, μετά από έντονες διαμαρτυρίες αναγκάστηκε να το πάρει πίσω.
Όπως φαίνεται αυτή η σπουδή της, έφερε δυσαρέσκεια και στον υπουργό Υγείας Μιχάλη Χρυσοχοίδη καθώς το περιστατικό διέρρηξε τις σχέσεις του υπουργείου με Έλληνες φαρμακοβιομηχάνους.
Πάντως, η κ. Αγαπηδάκη τα άκουσε για όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς και στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αφού κάποιοι βουλευτές θεωρούν ότι οι υπουργοί λειτουργούν σαν instagrammer, δηλαδή πηγαίνουν χωρίς ανακοίνωση στις πληγείσες περιοχές και βγάζουν φωτογραφίες για να λένε ότι πήγανε.
Σκληρή επίθεση κατά της κ. Αγαπηδάκη, εξαπέλυσε και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Μέσα από video που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε ότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη «έχει πληρωθεί» και πως τη διατριβή της έδωσαν οι «άλλες εταιρείες», υπονοώντας τη Novartis.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης