Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεροβασίλη: Απολύτως σεβαστή η απόφαση από μένα - Υπήρξαν τρεις προτάσεις, δεν απέσυρα ποτέ την πρόταση μου

Γεροβασίλη: Απολύτως σεβαστή η απόφαση από μένα - Υπήρξαν τρεις προτάσεις, δεν απέσυρα ποτέ την πρόταση μου
"Δε θα σταματήσω να επιμένω όμως στην άποψη ότι η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά", τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη
«Το συνέδριο είναι κυρίαρχο σώμα, το προεδρείο επέλεξε και έβαλε πρώτη την πρόταση Σ. Φάμελλου-Ν. Παππά-Γ. Τσίπρα για μη εκλογή νέου προέδρου. Είναι κυρίαρχη η απόφαση παρόλα αυτά, από μένα απολύτως σεβαστή», ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη στους δημοσιογράφους.
Σύμφωνα με την κα Γεροβασίλη, «το συνέδριο ειναι κυρίαρχο σώμα. Πήρε μια απόφαση να καταψηφίσει την πρόταση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη», ενω υπήρξαν τρεις προτάσεις: 1. η πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να πάμε σε εκλογές στις 10 Μαρτίου, επί της οποίας εκείνη του απάντησε ότι δεν θα δουλέψει ποτέ ενάντια στο Καταστατικό, 2. η πρόταση Σ. Φάμελλου-Ν. Παππά-Γ. Τσίπρα, 3. η δική της πρόταση για εκλογές σε έναν μήνα με βάση το Καταστατικό.
Πάντως, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν απέσυρε ποτέ την υποψηφιότητα της και την πρόταση της και εξήγησε πως η αναφορά της «αν θες εκλογές σε 10 μέρες, καν' τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις», αποτελούσε σχόλιο επί της πρότασης του κ. Κασσελάκη.
«Γιατί δεν μπήκαν οι άλλες προτάσεις σε ψηφοφορία; Γιατί επιλέχθηκε να πάει η πρόταση Φάμελλου πρώτη; Διότι δεν έπρεπε να φανεί ότι καταψηφίζεται η πρόταση του προέδρου», σχολίασε.
Τέλος, η κα Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι «η μάχη πρέπει να δοθεί συλλογικά, συντεταγμένα, με το βλέμμα στις ευρωεκλογές, πάμε στις εκλογές με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».
«Μόνο που υπάρχει μια προϋπόθεση, ότι δεν θα είναι επιτυχημένη αυτή η πορεία εάν ο πρόεδρος του κόμματος εξακολουθεί να έχει αυτή την πολωτική και διχαστική στάση που εκφράστηκε εκτός των άλλων και με το "βρείτε μου αντίπαλο και πάμε"», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε πως «λευκή επιταγή δεν υπάρχει για κανέναν μας, όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Ο καθένας, την ευθύνη του για αυτές τις ευρωεκλογές».
g3_42.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης