Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το φαινόμενο Nvidia - Τιμή στόχος τα 1.100 δολ. από την BofA

tags :
Το φαινόμενο Nvidia - Τιμή στόχος τα 1.100 δολ. από την BofA
Η εταιρεία είναι πλέον η τρίτη σε αξία στον κόσμο, πάνω από την Alphabet, την Amazon και τη Saudi Aramcο
Με την τιμή της μετοχής της Nvidia να συνεχίζει το ράλι, οι αναλυτές προσαρμόζουν τους στόχους τους για τις μετοχές.
Η Bank of America προχώρησε σε αυτή την κίνηση την Τετάρτη, αυξάνοντας τον στόχο της τιμής για την εταιρεία ημιαγωγών στα 1.100 δολάρια από 925 δολάρια ανά μετοχή.
Οι μετοχές της NVDA σημειώνουν άνοδο 1,2% προσυνεδριακά, στα 930,30 δολάρια ανά μετοχή.
Η εταιρεία είναι πλέον η τρίτη σε αξία στον κόσμο, πάνω από την Alphabet, την Amazon και τη Saudi Aramcο, με κεφαλαιοποίηση 2,297 τρισ. δολάρια.

Κορυφαία επιλογή 
 
Παραμένει κορυφαία επιλογή της BofA.                                                                                
Ο οίκος, ο οποίος διατήρησε την αξιολόγηση Buy για τη μετοχή, δήλωσε στους επενδυτές ότι εξακολουθεί να βλέπει μεγαλύτερη ευκαιρία για την εταιρεία λόγω της συναρπαστικής αποτίμησης, ενόψει του GPU Tech Conference στις 18 Μαρτίου.
Η Bank of America αναμένει ότι το συνέδριο θα αναδείξει την αυξανόμενη επίδραση του genAI και των omniverse/digital twins σε ένα ευρύ φάσμα τελικών αγορών και την ευκαιρία να ανασχεδιάσει σχεδόν 1 έως 2 τρισεκατομμύρια δολάρια της παγκόσμιας υπολογιστικής υποδομής με επιταχυντές.
Αναμένουν επίσης μια ενημέρωση για τον αγωγό σε επιταχυντές (B100, N100), Ethernet switches, DPU και edge AI, παράλληλα με μια ενημέρωση για τη νομισματοποίηση σε επαναλαμβανόμενο λογισμικό και υπηρεσίες.
Αναμένονται επίσης ενημερώσεις σχετικά με την επέκταση των περιπτώσεων χρήσης σε επιχειρήσεις και τη ζήτηση από κυρίαρχες (χώρες, περιοχές) και on-prem εφαρμογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης