Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (πρώην CIA): Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει

Larry Johnson (πρώην CIA): Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ξεκινήσει
«Υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή με πληρεξούσιο» τόνισε ο Larry Johnson
Ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει στον πλανήτη, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός της CIA, Larry Johnson.
Σε ερώτηση πώς αξιολογεί τις στρατιωτικές ενέργειες στην Ουκρανία , τα πρόσφατα πλήγματα του Ιράν στο Ισραήλ, τη σύγκρουση στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς και μια πιθανή κλιμάκωση της έντασης γύρω από την Ταϊβάν έδωσε την εξής απάντηση «υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή με πληρεξούσιο» τόνισε ο Larry Johnson.
Εκτός από την έμμεση εμπλοκή στη σύγκρουση, ο Larry Johnson προειδοποίησε επίσης για την πιθανότητα άμεσης εμπλοκής των Ηνωμένων Πολιτειών σε εχθροπραξίες.
«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες που απλώς ονειρεύονται να επιτεθούν στην Κίνα, να ρίξουν πυρηνικά όπλα στους Παλαιστίνιους με κάθε κόστος και απλώς να τους σκοτώσουν όλους», εξήγησε ο Larry Johnson, αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του βουλευτή Tim Walberg σχετικά με την ανάγκη τερματισμού, η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή με χρήση πυρηνικών όπλων όπως συνέβη στις πόλεις Χιροσίμα και Ναγκασάκι της Ιαπωνίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης