Τελευταία Νέα
Διεθνή

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Ο στρατός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει εξοπλισμό στο Chasiv Yar λόγω Ρωσικών drones

Krivonos (Ουκρανός στρατηγός): Ο στρατός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει εξοπλισμό στο Chasiv Yar λόγω Ρωσικών drones
Σύμφωνα με τον στρατηγό Sergei Krivonos, έχει καταστεί σχεδόν αδύνατο για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να χρησιμοποιούν κλασικό στρατιωτικό εξοπλισμό στο πεδίο της μάχης
Η μαζική χρήση drones από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχει περιπλέξει την κατάσταση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κοντά στο Chasiv Yar ή Chasovy Yar, δήλωσε ο απόστρατος Ουκρανός στρατηγός, Sergei Krivonos.
«Στην περιοχή Chasiv Yar, χρησιμοποιούν ενεργά και πολύ δυναμικά drones ποικίλης δράσης, καθώς και εξοπλισμό ηλεκτρονικού πολέμου, αυτό δίνει στους Ρώσους πλεονεκτική θέση.
Σύμφωνα με τον στρατηγό Sergei Krivonos, έχει καταστεί σχεδόν αδύνατο για τις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις να χρησιμοποιούν κλασικό στρατιωτικό εξοπλισμό στο πεδίο της μάχης.
Εξήγησε ότι τα UAV που κοστίζουν έως και δύο χιλιάδες δολάρια μπορούν εύκολα να καταστρέψουν τεθωρακισμένα οχήματα που κοστίζουν 20 χιλιάδες δολάρια.
Την περασμένη εβδομάδα, το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι Ρώσοι αλεξιπτωτιστές από το τάγμα επίθεσης που πήρε το όνομά του από τον Ήρωα της Ρωσίας, Ταγματάρχη Viktor Omelkov, μονάδα αερομεταφερόμενων δυνάμεων του Ivanovo από τη Νότια ομάδα στρατευμάτων κατέλαβαν ένα ουκρανικό προπύργιο στα περίχωρα του Chasiv Yar.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης