Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το Πάσχα θέλει παιχνίδια, δώρα και Public!

tags :
Το Πάσχα θέλει παιχνίδια, δώρα και Public!
Ένας προορισμός με χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα για το Πάσχα, για όλη την οικογένεια και το σπίτι, ΑΤΟΚΑ!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα έχει αρχίσει και τα Public είναι εδώ για να προσφέρουν εύκολες και προσιτές λύσεις για… «ό,τι θέλει το βαφτιστήρι».
Τα καταστήματα Public διαθέτουν τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων, λαμπάδων, παιχνιδιών και βιβλίων που αναζητά κάθε νονά και νονός, για να μπορέσει και φέτος να διαλέξει τα καλύτερα δώρα που «eggυημένα» θα ξετρελάνουν το βαφτιστήρι.
Εκτός από λαμπάδες και παιχνίδια, στα Public υπάρχουν ακόμη περισσότερα ετοιμοπαράδοτα είδη τεχνολογίας, όπως smartphones, laptops & tablets και τηλεοράσεις smart TV και αξεσουάρ ήχου, είδη σπιτιού και διακόσμησης.
Η γκάμα των επιλογών είναι πλούσια ώστε να μπορεί να καλυφθεί κάθε ανάγκη.
Ταυτόχρονα, στα καταστήματα Public και το Public.gr υπάρχουν χιλιάδες ιδέες για δώρα, τα οποία είναι έτοιμα για παραλαβή άμεσα στο εκάστοτε κατάστημα Public.
Μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις η παραλαβή μπορεί να γίνει και εντός 60’ από την παραγγελία μέσω της υπηρεσίας «Express Pick Up».
Και για όσους θέλουν να πρωτοτυπήσουν και να ξεφύγουν από τα τετριμμένα δώρα, μπορούν να επισκεφθούν τα 13 mega φυσικά καταστήματα «Public + home», ώστε να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη λίστα προϊόντων τεχνολογίας.

Γιατί στα Public Άτοκες δόσεις και Πάσχα, πάνε μαζί!

Και επειδή η διαδικασία αναζήτησης των πιο δημιουργικών δώρων είναι αρκετά απαιτητική, τα Public φροντίζουν για όλους. Έτσι προσφέρουν πολλές επιλογές ευέλικτων πληρωμών Άτοκα έως 36 δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα για αγορές στα φυσικά καταστήματα Public και στα 13 μεγαλύτερα «Public + home», καθώς και στο Public.gr.
Με το πρόγραμμα «Άτοκα» υπάρχει η δυνατότητα για επιλογή ανάμεσα μια ευρεία γκάμα τουλάχιστον 250.000 κωδικών.
Το Πάσχα θέλει σίγουρα τα Public του!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης