Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Ισχυρή ανοδική αντίδραση +8% από την Profile με καλό όγκο συναλλαγών– Τι ακούγεται στην αγορά

tags :
Ισχυρή ανοδική αντίδραση +8% από την Profile με καλό όγκο συναλλαγών– Τι ακούγεται στην αγορά
Κύκλοι προσκείμενοι στην εταιρεία ανέφεραν πως αυτά τα επίπεδα τα θεωρούν αρκετά χαμηλά σε σύγκριση με την αξία που πιστεύουν ότι έχει η εταιρεία
Σχετικά Άρθρα
Μετά από μία καλή διόρθωση από τη μετοχή, η οποία από τα υψηλά των 4,81 ευρώ που είχε γράψει στις 5 Μαρτίου, ως ενδοσυνεδριακό υψηλό, η μετοχή υποχώρησε στις 14 Απριλίου μέχρι τα 3,9250 ευρώ.
Σήμερα κατέγραψε ισχυρή αντίδραση με σημαντικές εντολές αγοράς, κλείνοντας στα 4,37 ευρώ με άνοδο 8,17%, από υψηλό ημέρας +9,9%, με όγκο 170 χιλ. τεμάχια και κεφαλαιοποίηση στα ανέρχεται στα 107 εκατ. ευρώ. .
Στην αγορά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι κυκλοφόρησαν φήμες για μετοχικές ανακατατάξεις, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης δεν επιβεβαιώνονται.
Κύκλοι προσκείμενοι στην εταιρεία ανέφεραν πως αυτά τα επίπεδα τα θεωρούν αρκετά χαμηλά σε σύγκριση με την αξία που πιστεύουν ότι έχει η εταιρεία, άρα σε αυτά τα επίπεδα ο βασικός μέτοχος δεν έχει πρόθεση να πουλήσει.
Κατά καιρούς το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών ήταν τέτοιο που ανάγκασαν τον βασικό μέτοχο να δώσει ένα αριθμό μετοχών, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση και να μπορέσει ο επενδυτής να πάρει γρήγορα των αριθμό των μετοχών που θέλει.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης