Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κασσελάκης: «Σήμερα είναι η δική σας μέρα - Γεια σου Αλέξη» - Στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

Κασσελάκης: «Σήμερα είναι η δική σας μέρα - Γεια σου Αλέξη» - Στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος «προκειμένου να στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών» όπως έλεγαν νωρίτερα από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Παρασκευής (19/4).
«Σήμερα είναι η δική σας μέρα. Γεια σου Αλέξη», ξεκίνησε την ομιλία του ο Στ. Κασσελάκης και συνέχισε: «Είναι η μέρα που ανακοινώνουμε το ευρωψηφοφέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Που διαμορφώσατε εσείς που ψηφίσατε από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Είμαι περήφανος για αυτή τη διαδικασία. Είμαι υπερήφανος για τις επιλογές σας. Έρχομαι να προσθέσω τη δική μου πινελιά. Ερχονται να στοιχηθούν μαζί με εμάς. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο για το οποίο έχουμε κάθε λόγο να καμαρώνουμε», είπε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος «προκειμένου να στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών» όπως έλεγαν νωρίτερα από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Αυτή η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ», όπως έλεγαν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης