Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Πίσω από το τιμόνι της Ford Mustang Mach-E RWD ER

Πίσω από το τιμόνι της Ford Mustang Mach-E RWD ER
Οι πελάτες της νέας Mustang Mach-E μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκδόσεις με κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD), με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες αντίστοιχα, και με αποκορύφωμα την Mach-E GT
Τέλος στο άγχος της αυτονομίας βάζουν BEV όπως η κορυφαία -από πλευράς αυτονομίας- Mustang Mach-E, που με αυτονομία 600 χιλιόμετρα μπορεί να κάνει ακόμη και το «Αθήνα-Θεσσαλονίκη» με μια μόνο φόρτιση.
Δεν ξέρω αν οι φανατικοί petrolheads στο άκουσμα της Mustang νιώθουν το ίδιο δέος που ένιωθαν με τα μοντέλα του παρελθόντος.
Μα τι λέω;
Προφανώς, και όχι…
Ωστόσο, οι καιροί αλλάζουν και η ιστορία των άγριων αλόγων των δυτικών Ηνωμένων Πολιτειών, όπως αυτά ταυτίζονται με την ονομασία Mustang είναι και πάλι εδώ χάριν της Ford.

Αυτή τη φορά το εντυπωσιακό αμάξωμα, με φανερή τη σύνδεση με το ένδοξο παρελθόν της φίρμας, παίρνει ζωή με ρεύμα.
Έτσι, οι πελάτες της νέας Mustang Mach-E μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκδόσεις με κίνηση στους πίσω (RWD) ή και στους τέσσερις τροχούς (AWD), με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες αντίστοιχα, και με αποκορύφωμα την Mach-E GT.
Δυνατότητα επιλογής υπάρχει και στο μέγεθος της μπαταρίας, με την μπαταρία βασικής χωρητικότητας (Standard Range) να έχει ωφέλιμη χωρητικότητα 73 kWh και τη μεγαλύτερης χωρητικότητας (Extended Range) των 91 kWh όπου η αυτονομία που φτάνει έως τα 600 χιλιόμετρα.

Για μένα είναι η πρώτη φορά που κάθομαι στο τιμόνι μιας Mustang και πραγματικά το απόλαυσα.
Για την ιστορία να πούμε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαμε στη διάθεση μας την Mustang Mach-E Premium RWD ER, ενώ πέρα από τη δοκιμή είχαμε ταξιδέψει και μαζί της.
Τώρα, την θυμόμαστε ξανά.
Στην κορυφαία της από πλευρά αυτονομίας έκδοση, η οποία διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα 294 ίππων με τον οποίο μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 6,3 δευτερόλεπτα.
Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει μια μεγάλη μπαταρία 91 kWh που του δίνει αυτονομία για 600 χιλιόμετρα.
Διαβάστε περισσότερα, εδώ:

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης