Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης: Από κανένα στέλεχος ή υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα ακούσετε ότι οι ψήφοι ακροδεξιών κομμάτων είναι ευπρόσδεκτες

Κατρίνης: Από κανένα στέλεχος ή υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα ακούσετε ότι οι ψήφοι ακροδεξιών κομμάτων είναι ευπρόσδεκτες
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μάλιστα πρόσθεσε ότι το κόμμα του «κατέθεσε Υπόμνημα στον 'Αρειο Πάγο για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη προ των εκλογών του Μαΐου 2023»
«Ενώνουμε τη φωνή μας ότι πρέπει να έχουμε αναγκαίο μέτωπο απέναντι στην ακροδεξιά σε όλες τις εκφάνσεις της, αλλά δεν μπορεί να έχουμε σύγκρουση με την πραγματικότητα», ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης σχολιάζοντας την αναφορά του κ. Φάμελλου σχετικά με «αποτυχημένες νομοθετήσεις που οδήγησαν στη συμμετοχή σε εκλογές νεοναζιστικών συνδυασμών».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ανέφερε ότι «η χθεσινή απόφαση του Αρείου Πάγου για τον αποκλεισμό των "Σπαρτιατών" από τις ευρωεκλογές ελήφθη γιατί στη Βουλή ψηφίσθηκε η νομοθετική ρύθμιση -που το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είχε ενστάσεις, να κατέθεσε την δική του οπτική αλλά συνδιαμόρφωσε την τελική διάταξη βάσει της οποία εκδόθηκε η χθεσινή απόφαση του Αρείου Πάγου». Συνεπώς είπε ο κ. Κατρίνης, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ «δεν μπορεί να επικρίνει το ΠΑΣΟΚ που ψήφισε αυτή τη ρύθμιση γιατί αυτή είναι που οδήγησε στην απόφαση του Αρείου Πάγου».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μάλιστα πρόσθεσε ότι το κόμμα του «κατέθεσε Υπόμνημα στον 'Αρειο Πάγο για το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη προ των εκλογών του Μαΐου 2023».
Το ΠΑΣΟΚ «ήταν το μόνο κόμμα που κατέθεσε πρόταση νόμου για να απαγορευτεί η συμμετοχή της δημοτικής παράταξης του Ηλία Κασιδιάρη από τις δημοτικές εκλογές αλλά η Κυβέρνηση εκώφευσε» είπε και προσέθεσε: «Πρόσφατα κατέθεσε Υπόμνημα στον 'Αρειο Πάγο για το θέμα συμμετοχής των "Σπαρτιατών" στις ευρωεκλογές» και κατέληξε λέγοντας πως «το μέτωπο κατά της ακροδεξιάς, με όλες τις εκφράσεις και εκφάνσεις της πρέπει να είναι σταθερό και αδιαπραγμάτευτο σε όλα τα επίπεδα».
Ο κ. Κατρίνης, υπογράμμισε ότι «στα θέματα της Δημοκρατίας, η μικρόψυχη και η μικροκομματική πολιτική δεν κάνει καλό» διαβεβαιώνοντας ότι «από κανένα στέλεχος ή υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα ακούσετε ότι οι ψήφοι ακροδεξιών κομμάτων είναι ευπρόσδεκτες. Αυτό δεν είναι αποδεκτό στην δική μας πολιτική παράταξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης