Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Κανείς δεν λαμβάνει διακριτική μεταχείριση στο ΕΣΥ - Ο πατέρας του Καλλιάνου δεν μπήκε σε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν

Γεωργιάδης: Κανείς δεν λαμβάνει διακριτική μεταχείριση στο ΕΣΥ - Ο πατέρας του Καλλιάνου δεν μπήκε σε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν
«Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου δεν μπήκε σε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και τα κριτήρια εισαγωγής σε ΜΕΘ είναι γνωστά και δημοσιευμένα», ανέφερε ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
«Κανείς δεν λαμβάνει διακριτική μεταχείριση στο ΕΣΥ» ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας, Άδ. Γεωργιάδης, χωρίς να παραλείψει να αναφερθεί στην υπόθεση του θανάτου του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε αρχικά πως «με συγκινεί η στάση των παιδιών του Δημήτρη Καλλιάνου κι αν πουν και μια κουβέντα παραπάνω είναι κάτι που καταλαβαίνω», αλλά «δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα για την υπόθεση γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΔΕ και έχει πάρει ήδη τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Επίσης, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν όλα όσα λέγονται για το φακελάκι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις, αν κάποιος θέλει να κάνει καταγγελία, είναι διαφορετική».
Εξήγησε ότι «ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου δεν μπήκε σε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη και τα κριτήρια εισαγωγής σε ΜΕΘ, είναι γνωστά και δημοσιευμένα».
Ακόμη, ο κ. Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό του Γιάννη Καλλιάνου ότι «οι γιατροί έλεγαν όντως ότι πάει καλά ο πατέρας του σε σχέση βέβαια με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε».
Ωστόσο, εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις δηλώσεις του αδερφού του Γιάννη Καλλιάνου για τους γιατρούς του ΕΣΥ.

Πολιτικά θέματα

Περαιτέρω, ο υπουργός χαρακτήρισε «ατυχείς» τις δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλου, για τους βουλευτές που θα πάνε εκκλησία τις μέρες του Πάσχα.
Τέλος, ερωτηθείς για τις «ψήφους των Σπαρτιατών», ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «με τους ψηφοφόρους του Η. Κασιδιάρη, η ΝΔ έχει μέτωπο και το έχει αποδείξει στην πράξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης