Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Honda e:NY1: Το πρώτο και καλύτερο!

tags :
Honda e:NY1: Το πρώτο και καλύτερο!
Με το e:Ny1 η Honda μπαίνει με αξιώσεις στην κατηγορία των ηλεκτρικών SUV προσφέροντας μια ολοκληρωμένη επιλογή για μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης
To e:Ny1 είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Honda που συνδυάζει ελκυστικό ντιζάιν με όλα τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης. Η απλή και ταυτόχρονα κομψή σχεδίαση του αμαξώματος τονίζεται από τις απαλές και ρέουσες γραμμές που συνθέτουν ένα σύνολο που φτάνει τα 4,387 μέτρα. Ειδικότερα, το μπροστινό μέρος με την κλειστή μάσκα πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς, , ενώ στο μέσο υπάρχει η υποδοχή φόρτισης.
Τα πίσω φωτιστικά σώματα LED, με τα προοδευτικά φλας, που εκτείνονται σε όλο το πλάτος προσδίδουν στο e:Ny1 ένα αεροδυναμικό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.
Ταυτόχρονα, τα μαύρα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος ενισχύουν την εικόνα ενός SUV με αρκετά μεγάλη απόσταση από το έδαφος.
Το e:Ny1 είναι ένα ηλεκτρικό SUV που συνδυάζει μοναδικό στυλ με ένα ευρύχωρο και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό.
Κάθε λεπτομέρεια, από την μεγάλη κεντρική οθόνη αφής, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, τους έξυπνους αεραγωγούς, τις πολλές και πρακτικές θήκες, μέχρι και τον απαλό ατμοσφαιρικό φωτισμό καμπίνας, το e:Ny1 ενσωματώνει ότι μπορεί να αποζητά κανείς σήμερα σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που προσφέρει υψηλά επίπεδα συνδεσιμότητας και ασφάλειας(Διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης