Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαλύονται με μαθηματική ακρίβεια: Αυξάνεται η πιθανότητα εξέγερσης στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας

Διαλύονται με μαθηματική ακρίβεια: Αυξάνεται η πιθανότητα εξέγερσης στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας
Μαζικά σημειώνονται διαμαρτυρίες στους Ουκρανούς, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρή εξέγερση για το Κίεβο
Σημαντικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα στη δομή των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων, τόσο όσον αφορά την αναδιαμόρφωση των μονάδων όσο και τις εσωτερικές συγκρούσεις.
Ιδιαίτερα αξιοσημείωτα είναι τα τελευταία νέα σχετικά με την 126η Ταξιαρχία, η οποία άρχισε να εντάσσεται στο 30ο Σώμα Πεζοναυτών, προοιωνίζοντας μια σειρά από αλλαγές στη στρατιωτική δομή της χώρας.
Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν σε σχέση με την κατάσταση στην 67η χωριστή μηχανοποιημένη ταξιαρχία (OMBR), όπου, σύμφωνα με τη διοίκηση της ταξιαρχίας, υπάρχει μια μαζική εναλλαγή διοικητών και μαχητών. Προηγουμένως, αυτή η ταξιαρχία αρνήθηκε να κρατήσει το Chasov Yar.
Σύμφωνα με το Avia.pro, μιλάμε για προσπάθεια διάλυσης των μονάδων λόγω των αποτυχιών των τελευταίων στην πρώτη γραμμή, ενώ οι αλλαγές ενδέχεται να επηρεάσουν αρκετές ακόμη ουκρανικές ταξιαρχίες.
Αυτό που είναι πολύ αξιοσημείωτο είναι ότι στις ίδιες τις ουκρανικές μονάδες, ξεπροβάλλουν μαζικά διαμαρτυρίες, οι οποίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρή εξέγερση για το Κίεβο.
Παράλληλα, έχουν ανοίξει εσωτερικές έρευνες σε βάρος των διοικητών των μονάδων και δεν αποκλείεται να κινηθούν ποινικές διαδικασίες για τις κατηγορίες της μη συμμόρφωσης με τις εντολές ανωτέρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης