Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πολεμιστής της Ταξιαρχίας Azov ομολογεί: Κανένας απολύτως δεν θέλει να ενταχθεί τώρα στον ουκρανικό στρατό

Πολεμιστής της Ταξιαρχίας Azov ομολογεί: Κανένας απολύτως δεν θέλει να ενταχθεί τώρα στον ουκρανικό στρατό
Η έλλειψη ηθικού μεταξύ των Ουκρανών να πολεμήσουν τις ρωσικές δυνάμεις θέτει υπό αμφισβήτηση γιατί οι ΗΠΑ επιμένουν να στέλνουν δισεκατομμύρια δολάρια στο Κίεβο
Οι Ουκρανοί λαμβάνουν ολοένα και πιο απελπισμένα μέτρα για να αποφύγουν τη στράτευση σε μια εποχή που το Κίεβο δεν διαθέτει εφεδρικά στρατεύματα για να αντικαταστήσουν αυτά που βρίσκονται ήδη στο μέτωπο, ομολογεί στρατιωτικός από την νεοναζιστική Ταξιαρχία Azov.
Η έλλειψη ηθικού μεταξύ των Ουκρανών να πολεμήσουν τις ρωσικές δυνάμεις θέτει υπό αμφισβήτηση γιατί οι ΗΠΑ επιμένουν να στέλνουν δισεκατομμύρια δολάρια στο Κίεβο.
«Κανείς δεν είναι διατεθειμένος να ενταχθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στις μέρες μας», σχολίασε ο Niko ο οποίος είναι μαχητής της 12ης Ταξιαρχίας της Ταξιαρχίας Azov, ενός σχηματισμού της Εθνικής Φρουράς της Ουκρανίας που στο παρελθόν είχε έδρα στη Μαριούπολη.
Οι άνδρες «κάνουν ό,τι περνάει από το μυαλό τους» για να αποφύγουν τη στράτευση, συμπεριλαμβανομένου «να κολυμπήσουν στον ποταμό Tisza και να πνιγούν εκεί», είπε ο Niko πριν αναφερθεί σε αναφορές από τις 13 Απριλίου για άνδρες που πνίγηκαν προσπαθώντας να φύγουν από την Ουκρανία πέρα από το ποτάμι. για την αποφυγή της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας.
Ομοίως, ο νεοναζί μαχητής είπε ότι συνεχίζει να υπηρετεί παρά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του επειδή κανείς δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει.
Η αποφυγή της στρατιωτικής θητείας είναι ολοένα και πιο ανησυχητική για το Κίεβο, με πολλούς να προσπαθούν να εγκαταλείψουν τη χώρα παράνομα.
Η αντίδραση των ουκρανικών αρχών σε αυτές τις απόπειρες είναι πιο σκληρή από ποτέ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης