Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος

Τροχαίο στην Πειραιώς: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 5χρονος
Ακόμα, ελαφρά τραυματισμένα από το τροχαίο στην Πειραιώς νοσηλεύονται και τα δύο αδέλφια του, ηλικίας 10 και 8 ετών αντίστοιχα, ενώ η 33χρονη μητέρα τους και η 53χρονη γιαγιά τους έχουν επίσης τραυματιστεί ελαφρά και βρίσκονται στον Ερυθρό Σταυρό
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 5χρονος που τραυματίστηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (01/05), μαζί με την οικογένειά του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, το 5χρονο παιδί παραμένει διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου Παίδων, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί, μάλιστα, καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να το κρατήσουν στη ζωή. Ακόμα, ελαφρά τραυματισμένα από το τροχαίο στην Πειραιώς νοσηλεύονται και τα δύο αδέλφια του, ηλικίας 10 και 8 ετών αντίστοιχα, ενώ η 33χρονη μητέρα τους και η 53χρονη γιαγιά τους έχουν επίσης τραυματιστεί ελαφρά και βρίσκονται στον Ερυθρό Σταυρό.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Πειραιώς

Ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου κινείτο, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (01/05), επί της Πειραιώς και ενδεχομένως να υπήρξε εμπλοκή με άλλα οχήματα, τα οποία μάλλον «έκοψαν» την ορατότητα του οδηγού, σύμφωνα με την κατάθεσή του στους αστυνομικούς της Τροχαίας, οι οποίοι τον συνέλαβαν.
Από την πλευρά της, η Αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που θα δείξουν το τι ακριβώς συνέβη. Ποινική δίωξη, πάντως, ασκήθηκε στον 26χρονο οδηγό για πρόκληση ατυχήματος από αμέλεια και στη συνέχεια, τη Μεγάλη Πέμπτη (02/05), αφέθηκε ελεύθερος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης