Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Επικίνδυνες οι δηλώσεις Macron, Cameron - Κλιμακώνουν την ένταση στην Ουκρανία

Ρωσία: Επικίνδυνες οι δηλώσεις Macron, Cameron - Κλιμακώνουν την ένταση στην Ουκρανία
Οι δηλώσεις αυτές θέτουν σε κίνδυνο ολόκληρη την ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας τόνισε ο Dmitry Peskov
Επικίνδυνες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του Γάλλου προέδρου, Emmanuel Macron και του Βρετανού υπουργού Εξωτερικών David Cameron o εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov υποστηρίζοντας πως πρόκειται για λεκτική κλιμάκωση που επιτείνει την ένταση στη σύγκρουση στην Ουκρανία.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του Cameron, ο οποίος υποστήριξε πως η Μ. Βρετανία δεν αντιτίθεται στην χρήση βρετανικών όπλων κατά στόχων στο ρωσικό έδαφος αλλά και στην τοποθέτηση του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron, ο οποίος επανέλαβε πως δεν αντιτίθεται στην αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία εφόσον το ζητήσει το Κίεβο και εφόσον οι Ρώσοι σπάσουν την πρώτη γραμμή, ο Peskov έκανε λόγο για άμεση κλιμάκωση.
«Η Γαλλία, εκπροσωπούμενη από τον αρχηγό κράτους, συνεχίζει να μιλά συνεχώς για την πιθανότητα άμεσης εμπλοκής της στη σύγκρουση γύρω από την Ουκρανία» υποστήριξε ο Peskov κάνοντας λόγο για επικίνδυνες δηλώσεις.
Επικίνδυνες χαρακτήρισε και τις δηλώσεις του Cameron, αναφέροντας πως «υπάρχει μια λεκτική κλιμάκωση που θα μπορούσε να απειλήσει την ευρωπαϊκή ασφάλεια, να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρη την ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφάλειας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης