Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα μαθηματικά της νίκης – Οι αριθμοί που δείχνουν ότι η Ρωσία θα συντρίψει την Ουκρανία πολύ σύντομα

Τα μαθηματικά της νίκης – Οι αριθμοί που δείχνουν ότι η Ρωσία θα συντρίψει την Ουκρανία πολύ σύντομα
Η Μόσχα υπερτερεί αριθμητικά του Κιέβου σε στρατεύματα σε αναλογία 3 προς 1
Σχετικά Άρθρα
Τα δυτικά κράτη συνειδητοποιούν σιγά- σιγά την προφανή πραγματικότητα – η πολεμική προσπάθεια της Ουκρανίας ενάντια στη Ρωσία είναι καταδικασμένη - παρά τους όγκους χρημάτων και όπλων που παρέχονται στο καθεστώς του Κιέβου από τις χώρες του ΝΑΤΟ.
Το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα της Ρωσίας μπορεί να παράγει περίπου 1.500 άρματα μάχης, 3.000 τεθωρακισμένα οχήματα (AMV) και τέσσερα εκατομμύρια οβίδες ετησίως, ενώ τα συστήματα εμπλοκής του ουσιαστικά τυφλώνουν τα ουκρανικά drones, ανέφερε χαρακτηριστικά το The Hill.
Η Μόσχα υπερτερεί αριθμητικά του Κιέβου σε στρατεύματα σε αναλογία 3 προς 1, σύμφωνα με την εφημερίδα, μια πολύ αναγκαία κατανόηση του προφανούς για τις δυτικές ελίτ.
Το συνολικό ανθρώπινο δυναμικό της Ρωσίας υπερβαίνει τα 69 εκατομμύρια στρατιώτες, ενώ της Ουκρανίας είναι λιγότερο από 23 εκατομμύρια.
Ομοίως, ο ρωσικός στρατός ξεπερνά τις ουκρανικές δυνάμεις με ενισχυμένες δομές διοίκησης και υλικοτεχνική υποστήριξη.
Το The Hill αναφέρει τον πρόσφατα κατασκευασμένο σιδηρόδρομο μεταξύ του Rostov – on – Don και της Κριμαίας που θα ξεκινήσει επίσημα μέχρι τα τέλη του 2024, επιτρέποντας τη γρήγορη μεταφορά πόρων για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

Ρωσική νίκη, πανικός στον ουκρανικό στρατό

Επιπλέον, η Ρωσία υπερνικά την Ουκρανία σε ηθικό και ψυχολογία.
Τα στοιχεία συμπίπτουν με αυτά του Κρεμλίνου, με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Sergei Shoigu να επισημαίνει ότι το ρωσικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα έχει ενισχύσει σοβαρά την παραγωγική του ικανότητα από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.
Επιπροσθέτως, η Μόσχα έχει επανειλημμένα τονίσει ότι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης θα εκπληρωθούν με τον σημερινό αριθμό στρατιωτών στην πρώτη γραμμή - με τις τάξεις τους να ενισχύονται συνεχώς από την εισροή εθελοντών.
Εν τω μεταξύ, η Ουκρανία εξαντλείται σε στρατεύματα και πρόσφατα ενέκρινε ένα δρακόντειο σχέδιο νόμου επιστράτευσης.
Σύμφωνα με αξιωματούχους του Κρεμλίνου, ο ουκρανικός στρατός βρίσκεται σε πανικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης