Τελευταία Νέα
Πολιτική

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών - Στην Τήνο ο Μητσοτάκης, Κέρκυρα ο Κασσελάκης

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών - Στην Τήνο ο Μητσοτάκης, Κέρκυρα ο Κασσελάκης
Πού θα κάνουν Πάσχα  οι πολιτικοί αρχηγοί
(upd) Στην Τήνο για το Πάσχα βρίσκεται ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, με την οικογένειά του.
Μάλιστα, το πρωί του Μ. Σαββάτου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στην Τήνο.
Τη Μ. Παρασκευή ο πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη και την κόρη τους Σοφία, παρακολούθησε την Ακολουθία και Περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Τήνου τη Μ. Παρασκευή.
mits2_1.JPG

Στην Κέρκυρα ο Κασσελάκης

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από το απόγευμα της Μ. Πέμπτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στ. Κασσελάκης, ο οποίος εκτός από τις επισκέψεις και τις επαφές με τοπικούς παράγοντες, του, θα παραστεί στις ακολουθίες των ημερών και θα παρακολουθήσει και τα παραδοσιακά πασχαλινά έθιμα του νησιού, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα θα μεταβεί στους Παξούς.
Μάλιστα, το πρωί του Μ. Σαββάτου ο κ. Κασσελάκης παρευρέθη στην περιφορά του Επιταφίου στον Άγιο Σπυρίδωνα και στις 11:00 θα πάρει μέρος στο έθιμο των «Μπότηδων» από το μπαλκόνι του ιστορικού δημαρχείου.
Ο κ. Κασσελάκης θα κάνει Ανάσταση στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και αύριο, Κυρικαή του Πάσχα θα επισκεφθεί το Ναυτικό Σταθμό Κέρκυρας.
Το προηγούμενο 24ωρο ο κ. Κασσελάκης είχε συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Γιάννη Τρεπεκλή και τον Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Στέφανο Πουλημένο, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κέρκυρας Αλέξανδρο Αυλωνίτη.
kass2_5.JPG
Στην Αθήνα ο Ανδρουλάκης

Το Μεγάλο Σάββατο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραστεί στην Ακολουθία της Αναστάσεως στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών.
Στο Αιγάλεω τη Μ. Παρασκευή παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στον Ιερό Ναό Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.
androul.JPG
Στη Λαμία ο Κουτσούμπας

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λαμία, βρίσκεται ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης