Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θύελλα ... Stormy Daniels σάρωσε τη δίκη του Trump: «Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;» - Οι αποκαλύψεις για τη Melania

Θύελλα ... Stormy Daniels σάρωσε τη δίκη του Trump: «Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;» - Οι αποκαλύψεις για τη Melania
H Daniels αναφέρθηκε στις επικοινωνίες της με τον Trump, μιλώντας για το μήνυμα που είχε λάβει, με το οποίο της έλεγε ότι ήθελε να δειπνήσει μαζί της
Η πρώην πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό Stormy Daniels καταθέτει σήμερα 7/5 στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ενώπιον του Donald Trump στην ποινική δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, την οποία μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό τα αμερικανικά ΜΜΕ.
Η ηθοποιός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Stephanie Clifford, έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 για να μην αποκαλύψει μια σεξουαλική σχέση που εκείνη υποστηρίζει ότι είχε με τον Donald Trump το 2006, μια πληρωμή κεκαλυμμένη και βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.
Με σκυθρωπό ύφος, ο πρώην Ρεπουμπλικανός πρόεδρος εισήλθε στη δικαστική αίθουσα λίγο πριν από τις 09.30 τοπική ώρα, όπως κάθε ημέρα.
Η Stormy Daniels ξεκίνησε την κατάθεσή της αναφερόμενη στα πρώτα της χρόνια που εργαζόταν ως στρίπερ επειδή, όπως τόνισε, αυτό τις εξασφάλιζε περισσότερα χρήματα από ό,τι η προηγούμενη δουλειά της σε στάβλο.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επικοινωνίες της με τον Trump αφότου τον συνάντησε, μιλώντας για το μήνυμα που είχε λάβει, με το οποίο της έλεγε ότι ήθελε να δειπνήσει μαζί της.
Ειδικότερα, η Daniels είπε ότι ο σωματοφύλακας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ τη ρώτησε αν ήθελε να δειπνήσει με τον Trump στο τουρνουά γκολφ και της ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της.
Εκείνη αρχικά αρνήθηκε, ωστόσο ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών της, της είπε τελικά να πάει για δείπνο, δεδομένης της διασημότητας του Trump
Η ίδια θυμάται ότι ο ίδιος τη ρώτησε «τι θα μπορούσε να πάει στραβά;».
Μάλιστα εκείνη τη στιγμή, ακούστηκαν γέλια από το κοινό στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε επίσης η περίφημη φωτογραφία της Stormy Daniels και του Donald Trump σε κατάστημα δώρων στο θέρετρο Lake Tahoe όπου είχαν συναντηθεί το 2006.
Στη συνέχεια, η πρώην σταρ ερωτικών ταινιών μίλησε για τη συνάντηση με τον Trump για δείπνο.
Όπως τόνισε, όταν βγήκε για πρώτη φορά από τη σουίτα του ξενοδοχείου του, φορούσε «μεταξωτές ή σατέν» πιτζάμες, τις οποίες η Daniels συνέκρινε με εκείνες που συχνά φορούσε ο Hugh Hefner.
Του ζήτησε να αλλάξει και εκείνος επέστρεψε με διαφορετικά ρούχα.

«Μου θυμίζεις την κόρη μου Melania»

Η Stormy Daniels πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου της με τον Trump, τον ρώτησε για τη σύζυγό του.
Εκείνος της είπε, να μην ανησυχεί γιατί οι δυο τους «δεν κοιμούνται καν στο ίδιο δωμάτιο».
Ο Trump και η Melania παντρεύτηκαν το 2005, ένα χρόνο πριν από αυτή τη συνάντηση.
Από την πλευρά του ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ έκλεισε τα μάτια του, κούνησε το κεφάλι του και ψιθύρισε στους δικηγόρους του, καθώς  η Daniels παρέθετε τη σχετική ιστορία.
Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του δείπνου τους, η Daniels ισχυρίστηκε ότι ο Trump της πρότεινε να εμφανιστεί στο ριάλιτι σόου του "The Apprentice".
Η Daniels κατέθεσε ότι δεν πίστευε ότι ήταν εύλογο για ένα μεγάλο δίκτυο να επιτρέψει σε μια πορνοστάρ να συμμετάσχει στην εκπομπή.
Ωστόσο, η Daniels τόνισε ότι ο Trump της απάντησε ότι του θύμιζε την κόρη του, Ivanka, λέγοντάς της ότι οι άνθρωποι την υποτιμούσαν επίσης επειδή ήταν όμορφη.

H τελευταία επαφή και το μπανγκαλόου στο Los Angeles

Αναφορικά με την τελευταία τους επαφή, η Daniels ανακάλεσε ότι συναντήθηκε με τον πρώην πρόεδρο το καλοκαίρι του 2007 στο μπανγκαλόου του στο Λος Άντζελες.
Όταν ρωτήθηκε γιατί πήγε να τον δει, η Daniels εξήγησε ότι ήταν λόγω του reality "The Apprentice".
Αφού πήγε στο μπανγκαλόου με τον Trump, η Daniels ανακάλεσε μια χαρακτηριστική στιγμη: «Συνέχισε να προσπαθεί να κάνει σεξουαλικές κινήσεις, βάζοντας το χέρι του στο πόδι μου, πλησιάζοντας πιο κοντά».
«Του είπα ότι είχα περίοδο», θυμήθηκε, προσθέτοντας ότι ήταν εκεί για μία έως δύο ώρες.
Ακολούθως επισήμανε ότι προσπάθησε να της τηλεφωνήσει μερικές ακόμη φορές, λέγοντας σε μια περίπτωση ότι δεν θα μπορούσε να τη βάλει στην τηλεοπτική του εκπομπή.
Μετά από αυτό, προσπάθησε ξανά, αλλά εκείνη δεν απάντησε.
Η συνάντηση στο μπανγκαλόου ήταν η τελευταία φορά που τον είδε, κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης