Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Apple παρουσίασε τη λεπτότερη συσκευή iPad στην ιστορία της, με τρομερές δυνατότητες

tags :
Η Apple παρουσίασε τη λεπτότερη συσκευή iPad στην ιστορία της, με τρομερές δυνατότητες
Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με πιο αποδοτική οθόνη OLED
Σχετικά Άρθρα
Tα ολοκαίνουργια iPad Pro παρουσίασε η Apple στο πλαίσιο του ψηφιακού «Let Loose» event.
Ο τεχνολογικός κολοσσός, αποκάλυψε ένα νέο iPad Pro που εστιάζει στην τεχνητή νοημοσύνη και ένα μεγαλύτερο iPad Air, με στόχο ένα γερό “facelift” σε μια σειρά που έχει δεχτεί πλήγμα τα τελευταία δύο χρόνια.
Τα μοντέλα iPad Pro και iPad Air που παρουσίασε σήμερα 7/5 η Apple συνεχίζουν να προσφέρουν 10 ώρες διάρκειας μπαταρίας που η Apple διαφημίζει με τα iPads εδώ και χρόνια, παρά την προσθήκη νέων, πιο αποτελεσματικών τσιπ.
Το iPad Pro της Apple διαθέτει ένα τσιπ M4 που είναι χτισμένο σε τεχνολογία 3 νανομέτρων δεύτερης γενιάς και έχει έξι πυρήνες απόδοσης ή δύο περισσότερους από τον M2. Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με πιο αποδοτική οθόνη OLED, αλλά ούτε το τσιπ ούτε η οθόνη OLED έχουν οδηγήσει σε πρόσθετη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το iPad Pro 11 ιντσών έχει μπαταρία 31,29 watt/h, από 28,65 watt/h στο μοντέλο προηγούμενης γενιάς, ενώ το 13 ιντσών iPad Pro‌ διαθέτει μπαταρία 38,99 watt/h, από 40,88 watt/h. Όσον αφορά το iPad Air‌, το μοντέλο 11 ιντσών έχει 28,93 watt/h, ελαφρώς μεγαλύτερη από την μπαταρία 28,6 watt/h που ήταν στην προηγούμενη έκδοση 10,9 ιντσών. Το νέο μοντέλο 13 ιντσών διαθέτει μπαταρία 36,59 watt/h.
Η Apple αναφέρει ότι τα μοντέλα iPad Pro και iPad Air διαρκούν έως και 10 ώρες όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi ή παρακολουθείτε βίντεο, αλλά αυτό μειώνεται σε εννέα ώρες όταν σερφάρετε στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.
Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν μια προαιρετική επίστρωση γυαλιού με νανο-υφή που κάνει το φινίρισμα της οθόνης να είναι ματ. Έτσι, όσοι χρήστες θέλουν η οθόνη τους να γυαλίζει λιγότερο, έχουν πλέον αυτή την επιλογή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης