Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Η οικονομία της Ουκρανίας είναι καταδικασμένη σε πέσει σε βαθύ κώμα

Zakharova (ΥΠΕΞ Ρωσίας): Η οικονομία της Ουκρανίας είναι καταδικασμένη σε πέσει σε βαθύ κώμα
«Το καθεστώς του Κιέβου δεν είναι παρά «μια τεράστια παγκόσμια επιχείρηση ξεπλύματος για τη μεταφορά εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων για άγνωστους σκοπούς και κανείς δεν ξέρει πού» δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών 
Η κατάσταση στην Ουκρανία επιδεινώνεται κάθε μέρα και η οικονομία της είναι καταδικασμένη να πέσει σε βαθύ κώμα χωρίς υποστήριξη από τις δυτικές χώρες, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Η κατάσταση στην Ουκρανία επιδεινώνεται κάθε μέρα, γεγονός που ανησυχεί σοβαρά τους δυτικούς επιχειρηματικούς καρχαρίες.
Προφανώς, η ουκρανική οικονομία πηγαίνει πολύ άσχημα και χωρίς τη δυτική υποστήριξη είναι καταδικασμένη να πέσει σε βαθύ κώμα, καθώς υπάρχει εδώ και πολύ καιρό σε βάρος τεχνητών ενέσεων από έξω», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τη Zakharova, το καθεστώς του Κιέβου δεν είναι παρά «μια τεράστια παγκόσμια επιχείρηση ξεπλύματος για τη μεταφορά εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων για άγνωστους σκοπούς και κανείς δεν ξέρει πού».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης