Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Tην Παρασκευή 24 Μαΐου ξεκινά η τριήμερη eCommerce & Digital Marketing Expo SEE 2024

Tην Παρασκευή 24 Μαΐου ξεκινά η τριήμερη eCommerce & Digital Marketing Expo SEE 2024
Εκτός των διεθνών συνεδρίων, στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2024, διοργανώνονται ακόμα μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις

Στις 11 το πρωί τής Παρασκευής 24 Μαΐου ανοίγει τις πύλες της στους επαγγελματίες επισκέπτες της, η eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024.
Το γεγονός τής χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ECDM Expo SE Europe 2024, θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα, από τις 24 έως και τις 26 Μαΐου, έχοντας για πρώτη φορά τριήμερη διάρκεια.
Μεταξύ των εκθετών, συμπεριλαμβάνονται εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα, eCommerce Development, Digital Marketing, Logistics & Courier, Digital Payments,  Marketing Automation, Packaging, Content Creation κ.ά.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα φιλοξενήσουν δύο διήμερα συνέδρια, το διεθνές συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το διεθνές συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ, τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαΐου.
Δείτε τη θεματολογία και τους ομιλητές για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce εδώ, για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing εδώ και εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριό σας.
Εκτός των διεθνών συνεδρίων, στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2024, διοργανώνονται ακόμα μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις. Σε αυτές περιλαμβάνονται:
- Το Keynote Dinner, η δεξίωση των επίσημων εγκαινίων της διοργάνωσης, στην οποία θα παραβρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Alex Tsai, Head of Strategic Partnerships & Growth, Americas, της Alibaba.com.
- Το Digital Agencies Roundtable, ο ετήσιος θεσμός για την αγορά, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της eCommerce & Digital Marketing Expo, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών και ιδιοκτητών, από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του χώρου.
- Τα Digital Agencies Awards, η εκδήλωση στην οποία θα βραβευτούν τα ελληνικά Digital Agencies με βάση τα έργα τους, από δύο ανεξάρτητες επιτροπές, που απαρτίζονται από έμπειρα, υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς.
Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SE Europe 2024 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο, είναι μία δωρεάν εγγραφή στη φόρμα επισκεπτών. Το δωρεάν εισιτήριο για την επίσκεψη στην έκθεση δεν εξασφαλίζει είσοδο στα συνέδρια.
Το επίσημο Website της eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για επισκέπτες και συμμετέχουσες εταιρείες, χορηγούς και εκθέτες, οι οποίες ανανεώνονται διαρκώς.

Η ECDM Expo SE Europe 2024 διοργανώνεται υπό τις αιγίδες των GRECA, iab Hellas, ΣΕΠΕ, ΣΕΚΕΕ, ΣΕΔΕ και με την υποστήριξη των εταιρειών:
Main Sponsors: ATCOM, Lighthouse, ACS, advisable, NetSteps, Softexpert.Digital, DHL, Skroutz
Sponsors: 3ds, Happy Online, Γενική Ταχυδρομική, ON Marketing Agency, epay
Supporters: Shopranos, Search Magic, Artecniko, Deliverd, DataWay, Primer Software, WorldLine cardlink

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης