Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαμός στο TikTok: Άνδρες των ΜΑΤ ποζάρουν με τουρίστριες από το Ισραήλ

Χαμός στο TikTok: Άνδρες των ΜΑΤ ποζάρουν με τουρίστριες από το Ισραήλ
Το βίντεο έχει περισσότερες από 815.000 προβολές και περισσότερα από 600 σχόλια, πολλά εκ των οποίων δεν είναι ιδιαίτερα «κολακευτικά» για τη στάση των αστυνομικών

Χαμός έχει γίνει στο TikTok με βίντεο που δείχνε δύο τουρίστριες από το Ισραήλ να ποζάρουν μαζί με άνδρες των ΜΑΤ, στην Αθήνα, και από πάνω να παίζει το τραγούδι «Playing dangerous» της Lana Del Ray.
Το βίντεο έχει περισσότερες από 815.000 προβολές και περισσότερα από 600 σχόλια, πολλά εκ των οποίων δεν είναι ιδιαίτερα «κολακευτικά» για τη στάση των αστυνομικών.
«Αν πηγαίναμε εμείς θα βρισκόμασταν στο αυτόφωρο», ανέφεραν κάποιοι χρήστες του TikTok, ενώ άλλοι τάσσονται υπέρ της διενέργειας ΕΔΕ για τους τρεις αστυνομικούς.
«Κατά τα άλλα τα περιπολικά δεν είναι ταξί», έγραψε κάποιος άλλος, υπενθυμίζοντας την απάντηση του αστυνομικού της άμεσης δράσης όταν η Κυριακή Γρίβα του ζήτησε ένα περιπολικό για να την μεταφέρει με ασφάλεια στο σπίτι της και τελικά δολοφονήθηκε λίγα λεπτά αργότερα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.
Δείτε το βίντεο στο TikTok

@yarin_ameli_shir אל תשאלו מאיפה האומץ ?? #אתונה #שוטר #goodgirlofficer ♬ original sound - daisysdays
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης