Τελευταία Νέα
Διεθνή

FAZ: Εάν το ΝΑΤΟ χτυπήσει ρωσικούς πυραύλους πάνω από την Ουκρανία δεν θα οδηγήσει σε πόλεμο με τη Ρωσία

FAZ: Εάν το ΝΑΤΟ χτυπήσει ρωσικούς πυραύλους πάνω από την Ουκρανία δεν θα οδηγήσει σε πόλεμο με τη Ρωσία
Τα αντιαεροπορικά συστήματα στα σύνορα με την Ουκρανία όχι μόνο δεν θα επιτεθούν στη Ρωσία, αλλά ούτε θα αγγίξουν Ρώσο στρατιώτη
Οι δυτικές χώρες πρέπει να καταρρίψουν πυραύλους πάνω από το ουκρανικό έδαφος χωρίς να χτυπήσουν ρωσικά στρατεύματα, γράφει ο Konrad Schuller, ανταποκριτής της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung.
«Τα αντιαεροπορικά συστήματα στα σύνορα με την Ουκρανία όχι μόνο δεν θα επιτεθούν στη Ρωσία, αλλά ούτε θα αγγίξουν ούτε έναν Ρώσο στρατιώτη», ισχυρίζεται η Frankfurter Allgemeine Zeitung.
Η Γερμανική εφημερίδα, σημείωσε επίσης ότι οι επιθέσεις σε ρωσικούς πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη «θα προκαλέσουν μόνο υλικές ζημιές» και δεν θα οδηγήσουν σε κλιμάκωση των σχέσεων μεταξύ της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και της Ρωσίας.
Επιπλέον, πρόσθεσε, αυτό θα απελευθερώσει ορισμένα συστήματα αεράμυνας από τη Δυτική Ουκρανία και θα τα κατευθύνει στην άμυνα του Kharkiv .
Κατά την Ρωσία η Δύση βλέπει ότι η κατάσταση αλλάζει γρήγορα η Ουκρανία καταρρέει και επομένως κλιμακώνουν σκόπιμα την ένταση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης