Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

IWG: Αύξηση 2% στα έσοδα του α' 3μηνου του έτους

tags :
IWG: Αύξηση 2% στα έσοδα του α' 3μηνου του έτους
Δυναμικά ξεκίνησε για την IWG το 2024 με εξαιρετικά αποτελέσματα και συνεχή επέκταση του δικτύου
Η IWG ο μεγαλύτερος πάροχος ευέλικτων χώρων εργασίας στον κόσμο με το δίκτυο της εταιρείας να εκτείνεται σε περισσότερες από 120 χώρες και επωνυμίες όπως η Spaces και η Regus ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για το α' τρίμηνο 2024 που έκλεισε στις 31 Μαρτίου 2024.
Πέρυσι, η IWG σημείωσε τα υψηλότερα έσοδα που είχε ποτέ στην 35ετή πορεία της πετυχαίνοντας ταχεία ανάπτυξη του δικτύου της και προσθέτοντας 867 νέες τοποθεσίες κατά τη διάρκεια του 2023. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται, ενώ διατηρόντας τον έλεγχο στα λειτουργικά της κόστη διατηρεί ένα σταθερό ρυθμό ανάπτυξης το 2024.
Στην χώρα μας, η IWG συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της φτάνοντας έως το τέλος του 2024 τα 15 σημεία.

Κύρια σημεία αποτελεσμάτων του πρώτου τριμήνου:

- Τριμηνιαία αύξηση εσόδων κατά 2% ετησίως σε σταθερές συναλλαγματικές ισοτιμίες.
Και τα τρία τμήματα συνεχίζουν να αποδίδουν:
- Διαχειριζόμενοι χώροι & χώροι Franchise: Ανάπτυξη νέων κέντρων με την ολοκλήρωση νέων συνεργασιών όσο των εγκαινίων των νέων γραφείων
- Ιδιόκτητοι χώροι και μισθωμένοι : Σημαντική αύξηση του περιθωρίου κέρδους
- Το καθαρό χρέος παραμένει σταθερό λόγω του αντίκτυπου μιας εφάπαξ αλλαγής του συστήματος, όπως ανακοινώθηκε στα αποτελέσματα του έτους στις 5 Μαρτίου 2024, με τη μείωση του καθαρού χρέους να αναμένεται να συνεχιστεί κατά το 2024.
- Καμία αλλαγή στις οικονομικές προοπτικές από την ανακοίνωση των ετήσιων αποτελεσμάτων για τη χρήση του 2023 στις 5 Μαρτίου 2024
Ο Mark Dixon, CEO & Ιδρυτής της IWG, σχολίασε αναφορικά με τα αποτελέσματα: “Το πρώτο τρίμηνο του 2024 σημείωσε καλή αύξηση εσόδων από έτος σε έτος, δείχνοντας ότι η υβριδική εργασία έχει εδραιωθεί και συνεχίζει να κερδίζει έδαφος.
Συνεχίζουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο σχέδιό μας για ανάπτυξη μεσω του capital light μοντέλου, με την υπογραφή νέων συμφωνιών και κυρίως με το άνοιγμα νέων ευέλικτων χώρων εργασίας. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη στρατηγική μας για να αυξήσουμε την κάλυψη του δικτύου μας προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια υπέροχη ημέρα στη δουλειά.”

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης