Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: «Ταπεινωμένος» όπως αποχώρησε από τη Βουλή ο πρωθυπουργός, θα αποχωρήσει από την εξουσία

Βελόπουλος: «Ταπεινωμένος» όπως αποχώρησε από τη Βουλή ο πρωθυπουργός, θα αποχωρήσει από την εξουσία
Στις 9 Ιουνίου η κυβέρνηση θα πάρει την απάντησή της, τονίζει η Ελληνική Λύση
Ο πρωθυπουργός, στην καθιερωμένη "επικοινωνιακή εξαπάτησή" του βαφτίζει για άλλη μια φορά το "κρέας-ψάρι" και κάνει το "άσπρο, μαύρο" αναφορικά με την ακρίβεια, την οποία οι Έλληνες βιώνουν στη σκληρή καθημερινότητα και όχι στην εικονική πραγματικότητα του Κ. Μητσοτάκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.
Παράλληλα, ο κ. Βελόπουλος επεσήμανε: «Εμείς εγγυόμαστε στον πρωθυπουργό ότι όπως αποχώρησε "ταπεινωμένος" από το Κοινοβούλιο, έτσι θα τον κάνουμε να αποχωρήσει και από την εξουσία».
Παράλληλα το κόμμα του κυρίου Βελόπουλου η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της, τονίζει αναφερόμενος στον κ. Μητσοτάκη, πως «ο "υπηρέτης των Funds" δεν δικαιούται να ομιλεί για δήθεν "επίλυση" του στεγαστικού προβλήματος στην Ελλάδα, όταν επιτρέπει στα Funds, χωρίς καν ελληνικό ΑΦΜ, να παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης αντί να υπηρετεί τους Έλληνες, εξυπηρετεί Funds και ολιγάρχες», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Στις 9 Ιουνίου η κυβέρνηση θα πάρει την απάντησή της

«Ο Κ. Μητσοτάκης αντί να απολογείται για την πρωτοφανή λαθροχειρία που διέπραξε από το βήμα της βουλής, πλαστογραφώντας την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, επιστρατεύει "παρατράγουδα", "μουσαφίρηδες εκσυγχρονιστές" και ψεκασμένα "παιδιά του κομματικού σωλήνα" για να εκτοξεύσουν νέες συκοφαντίες», αναφέρει η Ελληνική Λύση.
Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος αναφέρεται: «Τους παραπέμπουμε λοιπόν στα πρακτικά της βουλής, τα οποία με θράσος επικαλούνται, όπου έχει κατατεθεί το βίντεο και η απομαγνητοφώνηση της δήλωσης του προέδρου του ΣΕΒ.
Το δε "παιδί του κομματικού σωλήνα", Π. Μαρινάκης "ψεκασμένος" από την αλαζονεία που διακρίνει το κόμμα του, επιχειρεί να μας πείσει ότι πλέον η νέα μονάδα μέτρησης βάρους για το τυρί είναι τα… 500 γραμμάρια!
Φαίνεται ότι οι "ψεκασμένοι" του Μαξίμου ετοιμάζονται να διανείμουν και μία νέα λίστα τιμών, που ως φαίνεται, θα είναι η κάτωθι:

Δείτε ενδεικτικές τιμές:


Βενζίνη 0,936Euro το μισό λίτρο.
Ελαιόλαδο 6,74Euro το μισό λίτρο.
Ρεύμα 0.049Euro η «μισή kWh»
Οι συγκεκριμένες λαθροχειρίες βέβαια, είναι απολύτως αναμενόμενες, διότι άλλα λένε, άλλα κάνουν και άλλα εννοούν.
Στις 9 Ιουνίου όμως θα πάρουν την απάντησή τους, όπως την πήρε και ο πρωθυπουργός μέσα στη βουλή και έφυγε "τρέχοντας"».

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης